Lakatos suspecteaza o diversiune in cazul protestului maghiar de la Londra

Luni, 13 Iunie 2011, ora 19:13

   

Lakatos suspecteaza o diversiune in cazul protestului maghiar de la Londra
Deputatul UDMR Petru Lakatos suspecteaza mai multe diversiuni, create in jurul reorganizarii teritoriale a Romaniei, una dintre acestea vizand chiar protestul asa-zisilor extremisti maghiari, de la Londra, in timpul caruia au fost expuse mesaje iredentiste.

Lakatos a declarat, luni dupa-amiaza, la Antena 3, ca este vorba despre niste diversiuni, in ceea ce priveste conflictul din sanul coalitiei de guvernare, pe tema reorganizarii teritoriale a Romaniei, existand mai multe presupuneri legate si despre ceea ce s-a intamplat la Londra si cum au ajuns in presa mesajele protestatarilor maghiari de la Londra.

Proteste la Londra, pentru independenta Tinutului Secuiesc

Deputatul UDMR sustine ca unul dintre cuvintele in limba maghiara scrise pe pancartele asa-zisilor iredentisti unguri din centrul Londrei era scris gresit, fara a dori sa intre in detalii. Acesta ipoteza poate ridica niste semne de intrebare legate de autenticitatea protestului.

Lakatos a refuzat sa dezvolte subiectul si nici nu a raspuns intrebarii lansate de jurnalisti, care incercau sa identifice sursa acestor eventuale diversiuni.

Lakatos nu vrea graba cu asumarea: Reorganizarea e cea mai grea decizie din ultimii 20 de ani
Sursa: Ziare.com

Articol citit de1644 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
darnic00
rank 5
Diversiune, diversiune, dar din partea cui?
Domnul Lakatos suspecteaza o oarece diversiune in protestul extremistilor maghiari din Londra. Si noi avem aceeasi banuiala. Pentru ca nu ar fi nici o problema ca iredentistii sa fi scris gresit in mod intentionat un cuvant, fapt care ne-ar putea duce cu gandul la ideea ca respectivii nu ar fi vorbitori de limba maghiara. Sau cel putin nu ar fi buni vorbitori de limba maghiara, deci nu ar fi maghiari. Asa ca treaba cu diversiunea este lamurita. Mai trebuie sa lamurim si cine sunt acei cetateni maghiari responsabili de diversiune.
martorana
rank 1
Buni sfatuitori
Au avut buni sfatuitori demonstrantii.Au scris un cuvant gresit ca in cazul in care nu le iese pasenta sa aibe o scuza,ca nu au fost maghiari.Asta dovedeste ca serviciile secrete maghiare nu dorm.
DR.STRANGELOVE
rank 5
Dar este foarte simplu:
oamenii au fost filmati, exista cartoteci, au ID-uri, ca doar nu erau cetateni ai strazii... Sunt convins ca politia britanica va acorda tot sprijinul pentru a se afla cine sunt personajele. Asa ca dl Lakatosz sa-si pastreze scenarita pentru luptele cu separatistul Tokes Laszlo.
gioco
rank 1
Posibil sa aibe dreptate
Nu este exclusa o diversiune,realizata chiar de SIE.Tin minte,ca in 1990,chiar dupa evenimentele de la Tg. Mures si la putin timp dupa infiintarea SRI-ului pe teritoriul maghiar,mai exact la Gyula a existat un eveniment lung comentat la aceea data.O biserica ortodoxa romana,a fost vandalizata,de necunoscuti,iar autoritatile romane au acuzat extremistii maghiari,ptr aceea fapta.Mai tarziu,in urma anchetei s-a demonstrat ca respectivii ''vandali'' au fost de fapt agenti sub acoperire al nou infiintatului SRI.Iar mesajul transmis la aceea data a fost''serviciile secrete romane sunt in capabile de actiuni diversioniste pe teritoriul inamic''.Compromiterea adversarului e de fapt secretul succesului
DR.STRANGELOVE
rank 5
Sunteti ungur?
Daca nu sunteti, cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea sa va relaxati putin, indiferent daca aveti dreptate sau nu. Ura de clasa se lasa deoparte cand e vorba de ura de rasa.
ovidiu123456
rank 5
e logic ca e diversiune,sa ne gandim cine are de castigat:
cu cat se lungeste situatia de criza din Romania cu atat mai bine pentru cine?
Pentru bancile care inghit bani fara sa aduca un aport real in Romania.Romania ,fara sa faca reforme este obligata sa se inprumute din nou la FMI ,bani care ajung direct in Banci .

Deci si rumunii si ungurii pierd in astfel de situatie deoarece se indatoreaza in continuare pana cand nu o sa mai reuseasca sa plateasca debitele acumulate .Astfel o sa vindem in continuare si ce mai avem,pana cand o sa ajungem sa ne vindem intre noi.

Traiasca FMI!,traiasca bancile pirania din Rumunia CARE SE HRANESC CU BANI NEMUNCITI!,traiasca tradatorii tarii care ne vand la Kil pentru bani,traiasca ungurii care isi dau singuri suturi in coite!Traiasca USL CARE SE AUTOSABOTEAZA SABOTAND RUMUNIA.

TRAIASCA AUSTRIA!TRAIASCA AMERICA!
DR.STRANGELOVE
rank 5
"Unul dintre cuvintele in limba maghiara era scris gresit".
Normal, pentru ca manifestantii nu putea fi decat niste analfabeti. Dar nu vreau sa dezvolt mai mult subiectul, ca sa nu se simta jigniti majoritatea ungurilor.
Ciucurel
rank 3
De ce atâta suspiciune?..
Te pomenesti cã intre sanii ungurimii, nu s-ar gãsi vreun "Vanghelie"????
Sã fim seriosi, "maestre Lakakatosh"!..
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor