Ziare.com

Corlatean: Decembrie ar fi un termen rezonabil pentru aderarea la Schengen

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 23:40

   

Corlatean: Decembrie ar fi un termen rezonabil pentru aderarea la Schengen
Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, joi seara, ca luna decembrie ar fi "un termen rezonabil" pentru luarea unei decizii legate de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

"La Consiliul JAI din decembrie e inscris in proiectul de agenda proiectul de decizie privind aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen. Mergem pe premisa ca in baza Consiliul JAI din martie sa putem lua o decizie.

Daca unii vor ramane blocati in decizia lor interna de a conexa aderarea la Schengen cu MCV, asta e, decembrie va trece si va trebui sa reluam aceste discutii ulterior, dar va fi mai dificil pentru ca, dupa decembrie urmeaza o perioada pentru pre-campanie si campanie pentru Parlamentul European, alegeri municipale si locale in Franta. Daca nu e decembrie ar fi mai complicat. Decembrie ar fi un termen rezonabil de bun pentru luat o decizie", a declarat Titus Corlatean, la Digi 24.

In plus, seful diplomatiei romane a vorbit si despre discrepantele dintre politica interna a unor state si interesele economice ale acelorasi state in Romania.

"Eu, personal, foarte greu inteleg un lucru: cei care sufera pentru ca tirurile stau la cozi interminabile si se pierde timp, se pierd bani, sunt si companiile romanesti, si cele germane, si cele olandeze. De altfel, printre marii sustinatori (ai derarii Romaniei la Schengen - n.r.) sunt cei din Camera de Comert Romano - Olandeza. Exista o discrepanta intre a face politica interna in unele state si interesele economice ale acestor state in Romania", a mai spus ministrul de Externe.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 685 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Decembrie"zici? Da.....care decembrie? In ce an? Nu esti serios!!!!

Voi psd-ei, chiar nu intelegeti ca EU, NU VA VREA? Pt. EU, psd-ul este partidul coruptiei! Asta nu o putetii schimba.

 

pai medgitiotul corlatean, suptil cum ieste iel la dekklarat,.

...dorea sa zica ca intrarea se va face prim usa din dos, ca asa-i bine si frumos, la a suta-una aniversare a lovilutiei decembriste din luna...ianuarie.

penalul Corlatean viseaza la Schengen....

sa viseze mult si bine! cind toti penalii din politica vor ajunge dupa gratii, atunci putem vorbi de Schengen....

"Eu, personal, foarte greu inteleg un lucru:..."

...si anume ca copiatorul conferentiar medgidiot corlatean - logofatu' pesederast uslamist al treburilor facute pe-afara de tara de cel mai bun gobern pe care l-a avut vreoadata Romania - gobernu' condus de prim-plagiatorul dottore porcurore tonta viorel viktorarsch uita cu desavarsire faptul ca el, medgidiotul copiator corlatean a fost acela care a dekklarat OFICIAL ca Romania nu mai este interesata sa intre in Schengen si ca astepta ca Schengenii sa vina si s-o ceara de mireasa sa intre in a lor casa. cancelatiile schengeene au luat act de dekklaratia OFICIALA a medgidiotului logofat corlatean si-i fac pe plac - ca doar n-o sa se ia in betze cu medgidiotul cazut in cap.
pe de alta parte, medgidiotul corlatean nu vrea sa inteleaga (ca de pricipit in stare nu-i) ca deciziile la JAI se iau in UNANIMITATE, si este clar ca sunt cateva state care sa apara MCV-ul sa decida daca vor fi de acord cu aderarea Romanistanului numai si numai ca sa-i fakka o placere corlateanului medgidiot care cu intelesul sta rau de tot.
si, cum MCV-ul va tine in mod indiscutabil cont de recentele bagari de bocanci prim-plagiatoresti in trebilii autoritatilor mioritice judecatoresti, este clar ca nu va fi unul pozitiv si, deci, Romanistanul va ramane si de data asta invelit preventiv intr-un ieuropian prezervativ.
daca adaugam si faptul ca Franta a zis "non" cu toate eforturilii tontesti-medgidioate corlatenesti de a demonstra contrariul (vezi asigurarile medgidiotului corlatean cum ca el are un petec de hartie in care Francia zice "oui" la fascinanta Romanie, Angela a zis "nein" no passran pe-acilea verboten intrat deoarece nu poate uita cum au facut-o albie de vieri tonta kkarin si, evident, ca altfel nici ca se putea, medgidiotul corlatean, precum si ultima cacealma uslamo-pesederasto-conservator-securista cu "privatizarea marfarelor chefereului", este evident ca corlateanu' medgidiot nu este in stare sa convinga nici makkar caii verzi de pe pereti.
daca stam putin si drept ne gandim, tragem concluzia ca pana si caloriferistul marga andrei era de o mie de ori mai competent decat o intreaga cireada de medgidioti corlatenei.

 

Cel mai indicat...

ar fi pe 25 Decembrie pana pe 5 ianuarie !! Si dupa , o lua-ti iar de la capat .....

 

@ george61 / Kür-lätean

pai mai este si 20 Dec. cind se ..perpelesc Porcii..
in kür-lati..!!?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor