"Medicii vor Romania in Schengen" - Cine transmite acest mesaj inedit

Joi, 18 Iunie 2015, ora 22:26
5542 citiri
"Medicii vor Romania in Schengen" - Cine transmite acest mesaj inedit

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, doctorul Catalin Cirstoiu, a transmis, joi, prin intermediul unei retele de socializare, un mesaj inedit legat de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Medicul a tinut sa demonstreze ca operatia suferita de Cristina van Bonzel, sotia ambasadorului Olandei la Bucuresti, a fost una de succes, iar profesionalismul cadrelor medicale din Romania nu trebuie pus la indoiala.

"Impreuna cu pacienta noastra, doamna Cristina Van Bonzel Gomez, sustinand o cauza de interes", a comentat pe Facebook Catalin Cirstoiu, la o fotografie care ii infatiseaza pe cei doi alaturi de alti medici imbracati cu tricouri inscriptionate cu mesajul "Medicii vor Romania in Schengen".

In timp ce premierul Ponta a decis sa se opereze la genunchi in Turcia, sotia ambasadorului Olandei a ales sa se opereze la Bucuresti.

Ponta a plecat in Turcia, dar ambasadorul Olandei si-a lasat sotia pe mana medicilor romani

Medicii decid vineri cat il mai tin pe Ponta in Turcia

Conform unor surse citate de Mediafax,interventia chirugicala la picior fusese programata in urma cu o luna, iar pacienta a fost externata dupa 24 de ore.

"Cristina a suferit azi o operatie ortopedica. Multumim frumos profesorului doctor Cirstoiu si tuturor asistentelor", a scris ambasadorul Olandei, in mesajul postat pe Facebook.

Olanda a fost una dintre tarile care s-au opus constant in ultimii ani aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, decizie pentru care este nevoie de consens unanim la nivelul UE.

Romania si Bulgaria asteapta sa intre in Schengen din 2011. Mai multe tari s-au opus, invocandu-se probleme de coruptie, reflectate in raportul MCV.

C.B.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...