Ziare.com

Ministrul francez de Interne e extrem de rezervat in privinta aderarii Romaniei la Schengen (Video)

de Camelia Badea
Joi, 19 Septembrie 2013, ora 13:37

   

Ministrul francez de Interne e extrem de rezervat in privinta aderarii Romaniei la Schengen (Video)
Manuel Valls, ministrul francez de Interne, s-a declarat extrem de rezervat cu privire intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen, el invocand problemele pe care le-ar putea ridica rromii odata cu deschiderea frontierelor.

Intr-un interviu acordat pentru France Inter, ministrul a respins ipoteza lansata de presedinta Frontului National, Marine Le Pen, care declarase ca o decizie favorabila Romaniei si Bulgariei a fost luata deja.

"Marine Le Pen este incompetenta. Si totusi este deputat european...", a comentat Manuel Valls, precizand foarte clar ca nu este luata nicio decizie cu privire la Romania si Bulgaria, relateaza Le Lab.

"Ca ministru de Interne si implicit membru in consiliul Ministrilor de Interne ai Uniunii Europene, sunt evident mai mult decat rezervat cu privire la deschiderea astazi a frontierelor, cata vreme Bulgaria si Romania nu au facut anumite eforturi.

Prin urmare, acest subiect nu este la ordinea zilei si va spun asta foarte clar. Nici acum, nici in luna ianuarie, si nici cata vreme nu sunt luate niste masuri care sa garanteze securitatea celorlalte tari si a celorlalti cetateni", a mai declarat ministrul francez de Interne.

Aflat in vizita in Elvetia, Crin Antonescu a declarat miercuri ca oficialii cu care a discutat i-au promis "sustinere indirecta" pentru Romania, in conditiile in care aceasta tara nu poate vota, pentru ca este in Spatiul Schengen, dar nu si in Uniunea Europeana.

Antonescu: Elvetia a promis "sustinere indirecta" pentru Schengen

"Ei ne-au promis ca ne vor sustine indirect, pentru ca nu au vot pentru aderarea la Spatiul Schengen (...) Am reiterat argumentele, le-am spus ce a facut Romania concret pentru a se considera capabila si ca avand dreptul sa intre in Schegen, le-am spus cat am cheltuit, cat am investit. Din discutiile pe care le-am avut astazi noua ni s-a promis sustinerea indirecta pentru acest obiectiv", a declarat Antonescu.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1350 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Gea, la coviltir, manca-v-as!

Aven, la Champs Elysées!

Sucaaar: Zona Autonoma Tiganeasca!

Tetrailes bahtalo!

 

abureala politica si minciuni

daca rromania si Bulgaria ar avea cea mai mica intentie pentru Schengen, primul lucru care putea fi facut de mai multi ani era sa desfiinteze granitele intre ele. La fel ca si in cazul cainilor maidanezi, interesele sunt impotriva Schengen, impotriva monedei unice euro, impotriva descentralizarii, impotriva cedarii "suveranitatii" (pana nu preia mafia evreiasca&tziganeasca toate resursele, toate bunurile, terenuri, cladiri ...etc si pana nu extermina romanii cat mai mult ...)

 

Domnul din poza ...

...care pare putin constipat crede ca acum rromii se impiedica de ceva ca sa se aseze undeva in Europa? Se pare ca degeaba este ministru de interne.

 

Nomazii sunt cetatenii locului unde traiesc efectiv

Expulzarea nomazilor in statele de origine este o masura antieuropeana, de extrema dreapta, anticamera a "solutiei finale" practicata de nazisti

"Sanctionarea" unor state intregi din Uniunea Europeana prin neprimirea acestora in spatiul Schengen pentru stoparea fluxurilor migratorii a nomazilor este un act ilegal care submineaza insasi existenta si viitorul uniunii

 

Nu ma intereseaza parerea lui Valls. Crinulet este la Berna si nu ii

tremura Spielhosen-ul in fata francezului! Elvetia apara Romania .-)
Daca ii mai azmute si pe cei din Monaco impotriva francezilor... francezii vor avea mari probleme asimilarea rromilor si cu sezonul de iarna in metrou.
As putea chiar sa rid... daca nu as plinge.

 

NU conteaza ce vor francezi...

Antonescu a clarificat situatia in Elvetia
"ne sustine indirect" CE mai vrem??

 

"practicata" si de frantuji:

https://fr.wikipedia.org/wiki/Roms#Les_camps_d.27internement_de_.C2.AB_nomades_.C2.BB_en_France

http://www.ajpn.org/images-camps/1281952786_stele_moisdon.jpg

http://www.memoires-tsiganes1939-1946.fr/plaque2.jpg

 

Acum chiar ca nu mai inteleg nimic.

Romania e in UE si toti va considerati cetateni europeni care circula liber,cu buletinul,de la cercul polar pana in Sicilia,si din Scotia pana la Prut.Lucru bun de altfel.Ce treaba au tiganii,pardon rromii cu spatiul Shengenn chiar ca nu inteleg.Astia circula cu catel,cu purcel,pe unde vor prin UE.Explicati-le oamenilor ce inseamna accesul Ro.in spatiul asta mult dorit.Care sunt avantajele comerciale in afara de frigiderele,televizoarele si aragazele furate si vandute prin talciocuri in Romania.

 

cum adica ca.....

...aga socialista hexagonala valls habar n'are de dekklaratilii celui de-al doilea barbat in stat din casa surioarei Romanica care tocmai a asigurat ca Wilhelm Tell indirekkt o va sprijini ca in menaj a troa cu manuel in Schengen va fi ?!?!?!?!
daca ne amintim si dekklaratilii aceluias al doilea barbat uslamist din stat dupa vizita in tara lalelelor cum ca aceasta va sprijini tzeara manelelor sa intre fara ausweiss in ograda schengheana sa halim impreuna ciorba maidaneziana- chestie care a s-a adeverit prin faptu' ca lalelarii la poarta ne-au oprit, este evident ca kkrin incearca sa vanda aceeasi c.h.i.o.a.r.a. zeama rebotezata zoppa indirekkta helvetziana - numai ca nimeni serios nu il ia in seama pe negustoru' de zoppa tulceana......

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor