Ziare.com

Un vicepresedinte PE anticipeaza un vot pozitiv pentru aderarea Romaniei la Schengen

Marti, 07 Iunie 2011, ora 22:10

   

Un vicepresedinte PE anticipeaza un vot pozitiv pentru aderarea Romaniei la Schengen
Vicepresedintele PE, Stavros Lambrinidis, anticipeaza un vot pozitiv pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, si a incheiat, marti, dezbaterea din Legislativul European, adresand "calde felicitari" celor doua tari.

Eurodeputatii au dezbatut in plen problema aderarii Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen, iar miercuri urmeaza sa voteze raportul intocmit de Carlos Coelho pe aceasta tema informeaza Mediafax. Raportul, votat la 2 mai in Comisia de specialitate a PE, este favorabil integrarii celor doua state.

Majoritatea celor peste 40 de eurodeputati care au luat cuvantul in dezbaterea din plenul PE s-au pronuntat in favoarea aderarii celor doua state la Spatiul Schengen.
Au fost si cativa eurodeputati care s-au pronuntat categoric impotriva aderarii celor doua state la Spatiul Schengen: eurodeputati ai grupului Europe of Freedom and Democracy (EFD) dar si neafiliati.

Consiliul Justitie si Afaceri Interne (JAI) va adopta, in sesiunea organizata joi si vineri, la Luxemburg, concluziile privind stadiul evaluarii Romaniei si Bulgariei in cadrul procesului de aderare la Spatiul Schengen.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1168 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mai gingiricilor de la z.com

Nu mai mintiti poporul cu aberatiile voastre, spunand ca vicele PE anticipeaza...... pentru ca la coruptia care incepe cu basescu, n-o sa ne primeasca nimeni in acel spatiu.Mai ales ca se pregateste instalarea lu'base ca prim-ministru.De ce credeti ca se zbate asta ca pestele sa schimbe Constitutia si sa-i pupe in ula pe unguri?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor