Acces interzis la funcțiile publice pentru lucrătorii fostei Securități. Ce prevede proiectul dezbătut în Parlament
Politica / Securitate
O propunere legislativă privind interzicerea accesului la demnităţi şi funcţii publice pentru persoanele care au făcut parte din structurile de putere ale regimului comunist se află în dezbatere publică, la Camera Deputaţilor, Senatul fiind forul decizional. Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea OUG nr. 24/2008 ...
Guvernul predă CNSAS ultima parte a arhivei Securității aflate la MApN: ”Se încheie un proces istoric”
Vineri, 20 Octombrie 2023, ora 18:59 - Guvernul predă CNSAS ultima parte a arhivei Securității aflate la MApN: ”Se încheie un proces istoric”
Politica / Securitate
Executivul a adoptat vineri, 20 octombrie, Hotărârea de Guvern privind declasificarea informaţiilor cuprinse în documente emise în perioada 1956-1989 de structuri ale Departamentului...
Senatul a respins proiectul de înfiinţare a unui registru al lucrătorilor Securităţii. Inițiator: "Totul este ca românii să nu afle adevărul"
Luni, 13 Decembrie 2021, ora 19:25 - Senatul a respins proiectul de înfiinţare a unui registru al lucrătorilor Securităţii. Inițiator: "Totul este ca românii să nu afle adevărul"
Politica / Securitate
Senatul a respins luni, 13 decembrie, în calitate de for decizional, propunerea legislativă a deputatului USR Claudiu Năsui de creare a unui registru al lucrătorilor Securităţii şi...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Securitate . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: Securitate.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Securitate, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Top stiri din Politica