Ziare.com

Senatorii si-au aprobat bugetul

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 20:55

   

Senatorii si-au aprobat bugetul
Senatorii au votat in sedinta de plen de luni hotararea privind bugetul Senatului pentru anul 2013, acesta fiind adoptat cu 62 voturi "pentru".

"In urma analizei cheltuielilor preliminare si a propunerilor inaintate de directiile de specialitate din cadrul institutiei, s-a elaborat proiectul de buget al Senatului Romaniei pentru anul 2013 finantat din resurse de la bugetul de stat la nivelul sumei de 107.388 mii lei, din care cheltuieli curente 96.377 mii lei, cheltuieli de capital 11.011 mii lei.

Avand in vedere prevederile hotararii de Guvern nr.1014 din 6 oct 2010, privind aprobarea infiintarii pe langa Senatul Romaniei a unor activitati finantate integral din venituri proprii, a fost fundamentat proiectul de buget pentru anul 2013 cu sume alocate pentru activitati finantate integral din venituri proprii care cuprind la venituri, sume de 370 mii lei si la cheltuieli suma de 450 mii lei.

Fata de cele prezentate, propunem spre aprobarea plenului Senatului hotarare privind bugetul Senatului Romaniei pe anul 2013 asa cum este prezentat alaturi", a declarat chestorul Alexandru Cordos.

Hotararea privind bugetul Senatului pe anul 2013 a fost aprobata cu 62 voturi 'pentru', doua voturi 'impotriva' si doua abtineri.
Sursa: rNews

Articol citit de 1542 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

un pic de nimic

nu am gasit nicio informatie in articolul asta. Si-au aprobat bugetul-O.K., da' cum? Mai mare? Mai mic? Mai adanc? Patrat sau rotund? Poate albastru?

 

Bine c-ati facut bugetul

De-aum,tara va apartine.Este a voastra,cutreierati-o,cotropit-o sau incorporati-o.Voi suntei stapanii ,slugile se apleaca,culeg firimiturile.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor