Ziare.com

Senatul amana din nou votul pe Legea asistentei sociale

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 19:10

   

Senatul amana din nou votul pe Legea asistentei sociale
Plenul Senatului a fost suspendat luni pentru o pauza de consultari intre liderii de grup, la propunerea PNL, dupa ce solicitarea PSD de amanare a discutiei pe Legea asistentei sociale a intrunit 56 de voturi pentru si 56 de voturi impotriva.

Astfel, propunerea grupului social-democrat de a retransmite Legea asistentei sociale la comisiile de specialitate, pentru a fi rediscutata si amendata, nu a putut fi aprobata de plen. Ulterior, liderul grupului PNL, Puiu Hasotti, a solicitat o pauza de consultari de 20 de minute intre liderii de grupuri parlamentare.

Proiectul Legii asistentei sociale a fost discutat miercuri in plenul Senatului, cand lucrarile plenului au fost suspendate in lipsa unui acord intre Putere si Opozitie. La acel moment, ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a afirmat ca accepta amendamentele Opozitiei la proiectul de lege cu conditia votarii acestuia si transmiterii catre Camera Deputatilor, for decizional in acest caz, unde Puterea are majoritate si ar fi putut sa respinga amendamentele trecute de Senat.

Ulterior, parlamentarii Opozitiei au solicitat o pauza de consultari, iar lucrarile plenului au fost suspendate din lipsa de cvorum.

Sursa: rNews

Articol citit de 638 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor