Tudor Barbu (PP-DD): Ma tem de tradare, nu suntem un partid de fete mari

Miercuri, 19 Decembrie 2012, ora 19:19
3434 citiri
Tudor Barbu (PP-DD): Ma tem de tradare, nu suntem un partid de fete mari
Foto: OTV

Senatorul PP-DD Tudor Barbu a declarat, miercuri, ca se teme de tradare deoarece partidul din care face parte "nu este format din ingeri" si nu e "nici un partid de fete mari". El isi doreste ca deputatii si senatorii PP-DD sa nu se plimbe "curvasareste" cum au facut ceilalti parlamentari.

"Da (se teme de tradare, n.red.), ma tem, PP-DD, am spus-o, nu este un pension, nu este format din ingeri, nu am reusit sa facem un partid din fete mari, avem oameni, avem romani si sa nu-si imagineze nimeni ca PP-DD e cu mult mai bun decat Romania insasi. Eu sper, insa, ca senatorii nostri, colegii de la Camera, sa inteleaga sansa uriasa pe care o au prin partidul care poate proba ca traseismul politic este o plaga, este un buboi urias care trebuie tratat medicamentos pana la vindecare", a declarat Tudor Barbu inainte de prima sedinta a plenului Senatului.

Dan Diaconescu: PP-DD nu va face alianta cu nimeni in Parlament

"Daca si noi, PP-DD, vom face ce a facut PSD, PNL, PDL si UNPR, adica sa ne plimbam aproape curvasareste dintr-o parte in alta, nu vom face decat sa continuam nenorocirea care de 23 de ani a adus Romania exact unde este", a mai completat Barbu.

Gigi Becali: Eu voi conduce PP-DD in Parlament, am deja 12 infiltrati

Deputatul Gigi Becali a anuntat, recent, ca grupul parlamentarilor PP-DD va ajunge sub controlul sau.

"Vreo 10-12 i-a bagat finul meu Pandele, i-a infiltrat la PP-DD. A mai bagat si altii, sunt multi infiltrati. Eu o sa am cel putin 30", a subliniat Gigi Becali.

#Tudor Barbu senator PPDD, #Tudor Barbu traseism politic, #Tudor Barbu migratie politica , #Senat