Un senator PSD acuza: Iliescu este marginalizat, Nastase a fost abandonat

Marti, 19 Februarie 2013, ora 17:43
4442 citiri
Un senator PSD acuza: Iliescu este marginalizat, Nastase a fost abandonat

Presedintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, acuza ca "partidul este pe cale sa ajunga pe mana junilor turciti de la Rin Grand Hotel". El atrage atentia ca "Ion Iliescu este marginalizat si chiar persiflat", in timp ce Nastase a fost "abandonat".

Intr-o scrisoare deschisa trimisa presedintelui partidului Victor Ponta, senatorul PSD Valer Marian ii semnaleaza ca social-democratii au intrat pe un drum gresit.

"Cu respectul si loialitatea pe care vi le port inca, avand in vedere ca de o vreme nu-mi mai raspundeti la telefon si ma evitati la intrunirile de partid, va transmit prin aceasta scrisoare deschisa cateva constatari impartasite de mai multi camarazi de partid, pe care va rog sa le receptati si interpretati constructiv, acum cand va aflati pe culmile puterii si gloriei politice :

Constitutia Romaniei si Codul Electoral au ajuns pe mana unor repetenti si a unor juristi fabricati la fara frecventa sau de la distanta in facultati obscure de drept. Reforma administrativ-teritoriala a tarii a ajuns pe mana unui capitan de judet. Partidul este pe cale sa ajunga pe mana junilor turciti de la Rin Grand Hotel.

Fostul presedinte Ion Iliescu este marginalizat, ignorat si chiar persiflat, fostul presedinte Adrian Nastase a fost abandonat, iar fostul presedinte Mircea Geoana este ostracizat. Au fost lasati deoparte si alti oameni de valoare care au servit partidul, precum Ecaterina Andronescu, Ioan Mircea Pascu, Alexandru Athanasiu, Vasile Puscas, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, s.a", acuza senatorul PSD in mesajul adresat lui Victor Ponta.

Nastase, aluzii transparente despre tradare si "intelegeri de noapte"

Valer Marian se mai plange, apoi, ca "slugile regimului Basescu" continua sa ocupe functii importante in stat.

"Au fost insa repuse in drepturi slugi ale regimului Basescu ca generalii Gabriel Oprea (vicepremier), Anghel Andreescu - Ologu (prim-adjunct al ministrului de interne) si Ilie Botos (la Cancelaria Primului Ministru).

Liderii UDMR au mai nou mai mare crezare la Bucuresti decat reprezentantii romanilor din Transilvania. In guvernul USL si in agentiile guvernamentale exista mai multi reprezentanti ai UDMR decat ai romanilor din Transilvania, care nu sunt reprezentati corespunzator nici in principalele comisii parlamentare, inclusiv in Comisia pentru revizuirea Constitutiei si in Comisia pentru Codul Electoral", arata Valer Marian.

In incheiere, presedintele PSD Satu Mare sustine ca Victor Ponta a incercat sa-l inlocuiasca din functie. "Pretendentul si apoi pretendenta pe care i-ati preferat si i-ati incurajat la Satu Mare au marturisit totul", concluzioneaza senatorul PSD, precizand ca asteapta "un raspuns urgent si intelept" din partea lui Ponta.

O.A.

Citeste si:
Klaus Iohannis, la volanul noului model Dacia Duster. „Firmele s-au pregătit pentru continuarea activităţilor economice” VIDEO
Klaus Iohannis, la volanul noului model Dacia Duster. „Firmele s-au pregătit pentru continuarea activităţilor economice” VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis a testat sâmbătă, 18 septembrie, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Mioveni. Șeful statului a mărturisit că experienţa şofatului a fost...
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că au fost pregătite două variante de rezervă cu privire la locul în care se va desfăşura Congresul şi e posibil ca acesta să se...
Sursa: Ziare.com