Senatorul Gotiu a depus plangere penala. Batausul Palada risca pana la 6 ani de inchisoare. Vezi imagini de la incident (Video)

Joi, 14 Septembrie 2017, ora 17:25
26206 citiri
Senatorul Gotiu a depus plangere penala. Batausul Palada risca pana la 6 ani de inchisoare. Vezi imagini de la incident (Video)
Foto: Facebook / Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Gotiu s-a dus mai intai la spital pentru a obtine certificatul medico-legal care va insoti plangerea penala pe numele lui Mirel Palada (foto), dupa ce acesta l-a lovit, miercuri seara, intr-un studio de televiziune.

"Am indeplinit niste proceduri, am fost la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, au facut o serie de analize si constatari. Am venit si la IML, au facut constatari - este o parte a procedurii. Acum va urma depunerea plangerii penale. Probabil saptamana urmatoare o sa am si certificatul medico-legal. Se va elibera si voi merge mai departe. Consider ca si in acest caz justitia trebuie sa isi urmeze cursul", a declarat Mihai Gotiu joi dimineata.

Intrebat de jurnalisti care au fost concluziile medicilor care l-au consultat, senatorul USR a declarat ca medicii "au constatat ca a avut loc agresiunea".

"Sunt leziunile la buza si la picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii", a completat Mihai Gotiu.

Citeste mai multe despre Senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada intr-un studio de televiziune: M-a lovit cu pumnul in gura, cu picioarele.

Senatorul USR a spus ca nu are de ce sa mai discute in acest moment cu Mirel Palada.

"Nu vad ce as putea vorbi cu domnia sa (...) E un personaj dispus sa isi desfasoare activitatea politica cu pumnul.

Nu gestul lui Mirel Palada ma doare cel mai mult. Aseara, cand eram la Spitalul de Urgenta, m-a durut marturisirea medicului de garda care mi-a spus ca doreste sa plece din Romania. Asta e starea in care Romania a fost adusa de clasa politica... Cu buza sparta de un fost reprezentant al Puterii cum sa convingi un om sa ramana in tara?", a declarat Mihai Gotiu.

UPDATE 17:25 - Senatorul Mihai Gotiu a mers, joi dupa-amiaza, la Sectia 1 de politie din Bucuresti sa depuna plangere penala pentru ultraj impotriva sociologului Mirel Palada, anunta Mediafax. Conform Codului Penal, ultrajul se pedepseste cu inchisoarea de la sase luni la sase ani.

Joi dimineata, postul B1 TV a oferit primele imagini din timpul pauzei publicitare in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

Postul de televiziune anunta ca "Mirel Palada nu va mai fi primit niciodata in platoul B1TV".

Iata si discutia care a avut loc in direct inainte de altercatia fizica:

Fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, Mirel Palada (foto) este cunoscut pentru agresivitatea sa verbala. El si-a pierdut functia din cauza jignirilor proferate in spatiul public, in special la adresa jurnalistilor.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Gotiu lovi Palada plangere penala , #senatori