Crin Antonescu, luat la bani marunti de colegii senatori

Marti, 25 Martie 2014, ora 14:34
3329 citiri
Crin Antonescu, luat la bani marunti de colegii senatori
Foto: B1 TV

Biroul Permanent al Senatului va verifica bugetul pentru evenimentul aniversar "150 de ani de Senat", fondurile fiind aprobate in timpul conducerii lui Crin Antonescu si a secretarului general Dan Mihalache.

In plus, senatorii au dispus oprirea platilor si vor reanaliza cat de oportuna este cheltuirea sumei de 700.000 de lei pentru organizarea de evenimente si achizitionarea de materiale, arata Romania TV.

Membrii Biroului Parlament s-au declarat nemultumiti de aceasta suma prea mare si au decis sa verifice toate documentele. Din cei 700.000 de lei alocati pentru aniversarea a 150 de ani de existanta a Senatului au fost cheltuiti pana acum 70.000 de lei.

In planul evenimentului erau alocati, printre altele, 70.000 de lei pentru carti, 40.000 de lei pentru bannere circularea, montate deja pe holurile institutiei, si 135.000 de lei pentru un concert la Ateneul Roman.

Potrivit stiripesurse.ro, vicepresedintele Senatului, Cristian Dumitrescu, este cel care va conduce grupul de lucru ce ar putea anula anumite achizitii.

Decizia de sistare a platilor a fost luata de vicepresedintele Senatului, social-democratul Nicolae Moga. "De saptamana trecuta au fost stopate cheltuielile. Pana acum s-a cheltuit vreo 69.000 lei si ar trebui sa oprim aceasta cheltuiala nejustificata de bani", a declarat acesta. Surse din interiorul institutiei sustin ca ar fi vorba despre o razbunare la adresa lui Crin Antonescu, care a decis ruperea USL si si-a dat demisia de la sefia Camerei.

Fostul secretar general contesta decizia

Fostul secretar general al Senatului, liberalul Dan Mihalache, a afirmat ca nu este de acord cu aceasta decizie. "Este ridicol ca Senatul Romaniei sa nu sarbatoreasca 150 de ani de existenta", a subliniat el, adaugand ca bugetul a fost aprobat in Biroul Permanent al Senatului, in care erau membri si actualii contestatari.

"A fost aranjat foaierul Senatului si s-au confectionat acele insigne. 65.000 de lei in raport cu Bugetul Senatului nu e mare lucru", a continuat Mihalache.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Antonescu verificat Senat, #Antonescu Senat bani aniversare, #buget aniversare Senat verificat , #senatori
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
200'000 RON pentru cearsafuri, fete de perna si pijamale USL!