Prima reactie a senatorului PNL confirmat cu coronavirus: Boala poate lovi cand nu te astepti

Vineri, 13 Martie 2020, ora 12:38
10644 citiri
Prima reactie a senatorului PNL confirmat cu coronavirus: Boala poate lovi cand nu te astepti
Foto: Facebook/ Vergil Chtiac

Vergil Chitac, senatorul PNL confirmat cu coronavirus, a avut, vineri, o reactie pe contul sau de Facebook, dupa ce premierul Ludovic Orban a confirmat ca acesta este infectat.

"Din pacate, starea de rau pe care am acuzat-o in ultimele zile s-a dovedit a fi cauzata de Coronavirus COVID-19. Voi urma intocmai procedurile Directiei de Sanatate Publica si am incredere ca totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mahnit ca eu, sotia mea si atatia alti oameni din Romania si din lume trecem prin astfel de momente. E o incercare pentru toata planeta", a scris Chitac pe contul sau.

El a precizat ca a primit multe mesaje si incurajari.

"Va multumesc si va doresc din suflet sa fiti sanatosi si sa aveti mare grija de voi, pentru ca boala poate lovi cand nu te astepti", se mai arata in postarea liberalului

Cu doar o zi in urma, senatorul PNL a negat ca ar fi contractat Covid-19.

"Constat ca s-a creat o adevarata isterie in plan social vizavi de o asa-zisa infectare a mea cu Coronavirus. Informatia vine exact pe fondul votului din Parlament de astazi, pentru investirea Guvernului Citu. Este adevarat ca ieri am anuntat ca nu pot participa la vot pentru ca sufar de o raceala si voi ramane acasa.

Totusi, nu stiu in ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia ca sunt suspect de Coronavirus si au facut public acest lucru", a scris Chitac joi pe reteaua sociala, in ziua in care trebuia sa aiba loc votul de investire a Guvernului Citu.

Oricum, sedinta a fost amanata dupa ce Florin Citu a decis sa isi depuna mandatul de premier desemnat.

Chitac mai transmitea ca se afla sub medicatie de doua zile si ca nu are simptome de coronavirus, dar a solicitat efectuarea unui test.

"Mentionez ca sunt sub medicatie de doua zile si nu am simptome de Coronavirus. Totusi, pentru a inlatura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test si va voi tine la curent", mai scria ieri liberalul.

Premierul Ludovi Orban a anuntat, vineri, ca Vergil Chitac a fost confirmat cu noul coronavirus, astfel ca el si membrii PNL, inclusiv ministrii, se vor autoizola incepand de astazi.

Detalii aici - Orban si ministrii, suspecti de coronavirus. Premierul se izoleaza la Vila Lac 1, dar intai a facut conferinta de presa si a expus jurnalistii

S-a dus la o petrecere cu 400 de femei

Conform Mediafax, senatorul a participat, de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmana.

Acesta, impreuna cu alte trei persoane apropiate lui, se afla in autoizolare si urmeaza sa fie transportate la Spitalul de Boli Infectioase.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre criza provocata de coronavirus in Romania si in lume

A.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vergil chitac coronavirus, #senator pnl coronavirus , #senatori