Replica intre senatori: Cand citeam Machiavelli, tu citeai Scufita Rosie

Marti, 22 Aprilie 2014, ora 21:20
3976 citiri
Replica intre senatori: Cand citeam Machiavelli, tu citeai Scufita Rosie

Senatorul PNL Puiu Hasotti si cel social-democrat Nicolae Moga au avut un schimb de replici dur pe holurile Senatului, marti, pornind de la un mesaj transmis de alesul PSD celui liberal.

Hasotti si mai multi senatori liberali au parasit plenul Senatului, iar vicepresdintele Senatului a vrut sa ii arate un citat din Niccolo Machiavelli, potrivit Mediafax.

"Toate mijloacele sunt bune, necesare si morale pentru a guverna. In politica primeaza interesele si forta, si nu considerentele morale", este mesajul printat pe o bucata de hartie si semnat "Machiavelli".

"Eu cand citeam Machiavelli, tu citeai Scufita Rosie", i-a replicat Hasotti, senatorului PSD, de la distanta. Conform site-ului Senatului, liberalul este cu 8 luni mai mic decat social-democratul.

Senatorii si-au votat o mega-vacanta... electorala (Video)

Senatorii liberali au parasit plenul, marti seara, nemultimiti ca nu s-a mai sustinut sesiunea de intrebari si interpelari: "Noi parasim plenul. Nu vreau sa intram intr-o disputa privind cvorumul si asigurarea cvorumului. Ne vedem maine", a spus Puiu Hasotti.

Totodata, liberalii s-au declarat impotriva unei vacante de aproape o luna, votata de senatorii social-democrati, astfel ca alesii din Senat vor activa doar in teritoriu, in perioada 29 aprilie - 26 mai.

#Hasotti Moga Machiavelli, #Hasotti Moga Scufita Rosie , #senatori