Senatoarea Cristiana Anghel, evacuata din Casa de Oaspeti a ASE

Sambata, 13 Aprilie 2013, ora 18:18
11065 citiri
Senatoarea Cristiana Anghel, evacuata din Casa de Oaspeti a ASE
Foto: oltenasul.ro

Rectorul Academiei de Studii Economice a decis, in urma scandalului public declansat, sa o evacueze pe senatoarea PC Cristiana Anghel din Casa de Oaspeti unde aceasta ocupa o camera.

Tot rectorul ASE Pavel Nastase a fost si cel care isi daduse acordul ca senatoarea PC poate sa fie cazata acolo de la 1 martie, in conditiile in care in Casa de Oaspeti Bozieni sunt doar camere de protocol, o parte fiind ale Ministerului Educatiei, iar restul ale ASE, informeaza Romania TV.

Explicatia rectorului a fost aceea ca senatoarea face parte din comisia de invatamant din Senat, "adica face parte din sistemul de invatamant", asa ca au existat motive pentru a i se aproba cererea.

Dupa ce presa a aflat ce se intampla, rectorul ASE i-a trimis o informare Cristianei Anghel prin care o instiinteaza ca trebuie sa evacueze camera pe care o ocupa de la 1 mai.

"Urmare a cererii dumneavoastra din data de 25 februarie 2013, ati primit in folosinta o camera la Casa de Oaspeti din strada Bozieni pe o perioada limitata. Va aducem la cunostinta ca aprobarea expira la data de 30.04.2013. Ca urmare, va rugam sa eliberati camera ce v-a fost data la folosinta, incepand cu data de 01.05.2013", se arata in adresa semnata de catre rectorul ASE, Pavel Nastase.

In plus, acesta a declarat pentru postul citat ca invatatoarea cunoscuta pentru ca a facut greva foamei plateste numai intretinerea, dar pana acum nu a platit nimic pentru ca nu au fost calculate cotele de la utilitati.

"Noi n-am stiut ca fiica dansei sta acolo, am aflat ulterior. Cand a depus cererea, i-am oferit o camera la caminele de la Moxa, dar a spus ca ea vrea acolo, nu mi-a spus de ce. Ar fi putut sa stea si cu fiica dansei, pentru ca acolo pot sta si familii", a mai declarat rectorul ASE.

Pe site-ul Senatului, la capitolul cheltuieli senatori, Cristiana Anghel figureaza cu 3.146 lei pentru cazare in Bucuresti.

Cristiana Anghel este protagonista unui urias scandal de presa dupa ce s-a aflat ca a primit sume importante de bani de la trustul lui Dan Voiculescu chiar in zilele in care facea greva foamei si ca fiica sa a fost angajata in urma cu cateva luni la Ministerul Educatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cristiana Anghel evacuata ASE, #Cristiana Anghel cazare camin , #senatori