Senatorii vor avea piscina, sala de fitness si sauna

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 19:02
1995 citiri
Senatorii vor avea piscina, sala de fitness si sauna
Foto: Arhiva

Senatorii vor avea la dispozitie, in curand, un centrul spa cu piscina, sauna si sala de fitness, chiar in subsolul cladirii unde isi desfasoara activitatea.

Mediafax scrie ca centrul spa va fi deschis si publicului, banii obtinuti urmand sa fie varsati in vistieria Senatului.

Secretarul adjunct al Senatului, Dan Mihalache, i-a plimbat, joi, pe jurnalisti, prin subsolurile cladirii si le-a prezentat noul spa, care nu este inca functional pentru public.

Dintre camerele destinate centrului, cea in care se afla piscina este cea mai spatioasa. Bazinul are 100 de metri patrati si o adancime de 1,60 metri.

Spatiul de la subsolul Senatului cuprinde, insa, mai multe camere nefinisate si neamenajate cu destinatia de frizerie, coafor, cabinet medical. Viitoarea sala de fitness este folosita in prezent, pentru pregatirea fizica a angajatilor, de catre SPP, care detine temporar un sediu in acelasi corp al Palatului Parlamentului.

Parlamentul ar putea avea un centru spa la subsol

In acest spatiu mai este o camera spatioasa, in care ar putea fi amenajat un barm dar si doua saune, placate cu lemn, in care pot intra maxim sase persoane.

"La subsol exista un spatiu amenajat ca piscina si spa nu de acum, ci undeva din anii 2000 - 2000 si ceva, deci nu e al nostru. Aici sunt doua optiuni: ori il lasam sa se degradeze in continuare, ceea ce, dupa parerea mea, reprezinta bani publici aruncati pe fereastra, ori gasim o formula de a-l externaliza printr-o licitatie transparenta si de a face din el un centru care sa functioneze pe baze comerciale. Subliniez, nu e vorba de un privilegiu, pentru Senat, senatori, ci de un centru care ar putea foarte bine, avand si acces exterior din cladire, sa functioneze pe baze comerciale si sa aduca bani pentru Parlament", le-a explicat Dan Mihalache jurnalistilor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Senat piscina, #Senat sauna, #Senat centru spa, #Senat sala fitness , #senatori