Senatorul Badalau, urmarit penal, isi pastreaza functia in PSD: Nu e bine sa joci pe mormantul cuiva!

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 17:08
1917 citiri
Senatorul Badalau, urmarit penal, isi pastreaza functia in PSD: Nu e bine sa joci pe mormantul cuiva!
Foto: opiniagiurgiu.ro

Presedintele interimar al organizatiei municipale a PSD Giurgiu, primarul municipiului Nicolae Barbu, a anuntat ca deocamdata nu se pune problema inlocuirii de la sefia organizatiei judetene PSD a senatorului Niculae Badalau.

Acesta isi va pastra functia chiar daca este urmarit penal pentru trafic de influenta in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro.

Senatorul Badalau, audiat la DNA: Imi dau demisia daca se cere ridicarea imunitatii

"La momentul acesta nu se pune in discutie inlocuirea din functie a presedintelui organizatiei judetene a PSD Giurgiu, nu e bine sa joci pe mormantul cuiva nici inainte de a muri, nici dupa.

Pana se vor incheia cercetarile exista prezumtia de nevinovatie, iar organizatia judeteana a PSD Giurgiu are un presedinte in persoana senatorului Niculae Badalau", a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, Nicolae Barbu.

Senatorului PSD Badalau ii placeau spagile in natura: A primit pulpe, piept si ficat de pui

El recunoaste ca aceasta situatie afecteaza imaginea PSD, dar considera ca atunci cand este vorba de un partid puternic apar si astfel de lovituri, iar asemenea dosare nu ar avea acelasi impact mediatic daca nu ar fi legate si de nume din politica, sau justitie, ori procuratura.

#Niculae Badalau PSD, #Niculae Badalau functie PSD, #Niculae Badalau demisie, #Niculae Badalau trafic influenta , #senatori