Adomnitei: Serviciile secrete nu s-au hotarat pe cine sa sustina la prezidentiale

Joi, 27 August 2009, ora 17:10
2185 citiri
Adomnitei: Serviciile secrete nu s-au hotarat pe cine sa sustina la prezidentiale

Serviciile secrete inca nu s-au hotarat pe cine sa sustina la prezidentiale, in conditiile in care Traian Basescu pierde teren si este nevoie de o mana castigatoare, a opinat Cristian Adomnitei, joi, la Scoala de Vara a TNL.

"Serviciile secrete nu s-au hotarat inca pe cine sa sustina pentru ca Traian Basescu pierde teren, iar ei au nevoie sa joace si la un alt capat, cu o mana castigatoare", a declarat Cristian Adomnitei, adaugand ca influenta serviciilor secrete se face simtita in toate tarile si nu este neaparat una negativa.

Potrivit lui Adomnitei, sustinerea pentru Basescu s-a diminuat fata de 2004, cand oamenii stateau la coada ca sa-l voteze pe actualul presedinte.

"Se formau cozi la aeroport si la gara pentru a vota cu Traian Basescu, daca se aseza cineva la rand si vroia sa voteze cu PSD, putea fi exclus. (...) El traieste din ce a fost atunci, a fost omul care a luptat impotriva sistemului", sustine Adomnitei, adaugand ca, in prezent, acesta nu mai are alt atu.

In schimb, Basescu a scazut in sondaje din pricina unor membri ai familiei presedintelui, sustine Adomnitei, una din problemele marcante fiind cea legata de asa-zisa firma de vanzare de armament a lui Mircea Basescu, despre care vorbea Sorin Rosca Stanescu.

"(...)Daca ajungi ca fratele tau sa vanda arme, macar fa-le tu si vinde-le, nu le lua second hand din Taiwan", spune Adomnitei, adaugand ca "si afacerea cu vanzarea de arme are demnitatea ei".

Alta problema a lui Traian Basescu, in viziunea fostului ministru al Educatiei, ar fi fiica sa, Elena Basescu.

"Nici Nicolae Ceausescu n-a indraznit sa-si promoveze copiii in functii atat de importante pentru stat sau reprezentative pentru stat, cum s-a intamplat in ultimele luni", spune Adomnitei.

Tot Elena Basescu a fost motivul decaderii fostului ministru al Tineretului si Sportului, a declarat Adomnitei, precizand ca aceasta si-ar fi dorit prea mult sa fie o buna prietena a fiicei presedintelui.

"Mie imi pare foarte rau pentru ce i s-a intamplat doamnei Ridzi, insa totul a pornit de la dorinta domniei sale de a fi serviabila mezinei presedintelui, Elena Basescu", a declarat Adomnitei, adaugand ca, in caz ca Ridzi "si-ar fi vazut de treaba, nu s-ar fi pus intrebarea unde s-au dus banii" si ar fi fost si astazi ministru.

In ceea ce priveste relatia premierului cu presedintele, fostul ministru al Educatiei sustine ca aceasta este dominata de Traian Basescu, desi il caracterizeaza pe Emil Boc ca fiind "un om foarte inteligent care merge pe scenariul dictat de la Cotroceni fara sa schimbe macar o litera".

Cea de-a opta editie a Scolii de vara a TNL se desfasoara in perioada 26-29 august, sub tema "Mediul politic si tehnologia comunicarii".

Din partea PNL si-au anuntat participarea presedintele PNL Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu, Marian Petrache, Romeo Stavarache, Norica Nicolai, Daniel Chitoiu, Dan Radu Rusanu, Andrei Chiliman.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cristian adomnitei, #servicii secrete prezidentiale, #Scoala Vara TNL , #stiri politice
Comentarii
Poza Georgica Boerica
Georgica Boerica
rank 3
"acest" Adomnitei, este un dezastru, o calamitate! Felul cum vorbeste nici la "Socialism Stiintific" pe vremea comunistilor nu puteai sa auzi!
P
PNL, PĂPUSILE GUZGANULUI ROZALIU SI URSARULUI
rank 1
Vestita cărută nu s-a răsturnat la Caracal, ci in PNL. Din cauza configuratiei terenului, una dintre dihaniile din cătută s-a rostogolit in PSDsi a rămas acolo. Se numeste Mircea Geoană.