Ziare.com

Adrian Radulescu a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii

Vineri, 22 Ianuarie 2010, ora 12:18

   

Adrian Radulescu a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii
Adrian Radulescu, presedintele LAPAR, a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in timp ce Nicolae Giugea a fost eliberat din aceasta functie, iar Sorin Sergiu Chelmu va ocupa temporar functia de secretar general adjunct.

De asemenea, Emil Boc a luat decizia "aplicarii mobilitatii pentru Ion Anghel din functia publica de secretar general in cadrul Ministerului Mediului si Padurilor in functia publica de secretar general in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale".

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, anunta in luna decembrie, imediat dupa numirea la conducerea ministerului, ca presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Adrian Radulescu, ar putea fi secretar de stat la MADR, iar Sorin Sergiu Chelmu secretar general.

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului (ADS), Nicolae Giugea, a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), la inceputul lunii octombrie, potrivit unei decizii a premierului Emil Boc.

Intr-o Hotarare de Guvern publicata in 12 ianuarie in Monitorul Oficial se arata ca Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va avea in structura sa trei secretari de stat, dupa ce la sfarsitul anului 2009, Guvernul elimina un post de secretar de stat, pastrand doar doua, si pe cel de subsecretar.

Sursa: rNews

Articol citit de 1820 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor