Ziare.com

Alianta Romania Dreapta isi imparte candidatii pe colegii

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 08:07

   

Alianta Romania Dreapta isi imparte candidatii pe colegii
Semnarea protocolului "in extenso" al Aliantei Romania Dreapta (ARD), ce va contine nu numai impartirea pe colegii, ci si criteriile de integritate pentru cei care vor candida sub sigla acestei aliante, are loc in aceasta sambata.

Vasile Blaga (PDL), Mihai Razvan Ungureanu (Forta Civica) si Aurelian Pavelescu (PNTCD) au semnat, la 16 septembrie, protocolul Aliantei partidelor de dreapta, la sediul central al PDL. Ulterior, cererea de inregistrare a Aliantei a fost depusa la Biroul Electoral Central.

In ultimele doua saptamani, liderii celor trei formatiuni politice au discutat platforma-program a aliantei, precum si programul de guvernare, documentele oficiale urmand sa fie semnate astazi.

Conform protocolului, denumirea completa a aliantei electorale este "Alianta Romania Dreapta", cu denumirea prescurtata "ARD" si are ca sigla conturul stilizat al unei inimi, in interiorul careia sunt inscrise initialele "ARD", sub care se afla denumirile prescurtate ale celor trei partide PDL-FC-PNTCD.

Partidul Noua Republica nu a putut semna protocolul Aliantei Romania Dreapta din cauza faptului ca inregistrarea partidului la tribunal a fost contestata si nu mai era timp pentru rezolvarea acestei situatii.

Citeste mai multe despre protocol ARD candidati colegii ARD
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2052 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mult succes!

Dupa acest declin al Romaniei,dupa toate mizeriile pe care Ponta si Crin au reusit sa le faca intr-un timp asa de scurt imaginea,credibilitatea,economia Romaniei trebuiesc refacute.Dau increde maxima aceste aliante formata din partide puternice, cu politicieni care inteleg situatia grava in care Romania se afla.Sper ca ARD sa reuseasca sa ne scape de aceasta clica comunista.

 

un nou motor...

Romania ca sa se dezvolte are nevoie de un motor, iar ca in orice economie care se respecta, motorul e dat de fortele de dreapta. Fotele de dreapta sunt singurele in masura care pot promova programe generatoare de plus, valoare care la randul lor pot asigura siguranta sociala a cetateanului.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor