Andreea Paul Vass: Ponta nu a scapat de complexul de inferioritate

Vineri, 26 August 2011, ora 21:28
3556 citiri
Andreea Paul Vass: Ponta nu a scapat de complexul de inferioritate
Foto: Arhiva

Andreea Paul Vass, consilierul prim-ministrului Emil Boc, a declarat ca presedintele PSD, Victor Ponta, nu reuseste sa scapa de complexul de inferioritate, dupa ce acesta a numit-o "Boc in fusta".

"Ca Victor Ponta nu s-a lasat deloc contaminat de modul elegant de a face politica al socrului sau, stiam de mult. Stiam ca s-a cocotat in politica pe spinarea unei femei. Stiam si ca exista de regula o distanta enorma intre declaratiile domniei sale si fapte. Cu toate acestea, tupeul cu care continua sa livreze discursuri gaunoase inca ma mai uimeste", a spus Paul Vass, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Ea a adaugat ca, desi liderul PSD spune ca sustine egalitatea de sanse, a avut grija sa le avertizeze pe doamnele din partidul sau ca vor trebui sa fie mai rezistente decat barbatii la atacurile piezise.

"Cum poti, fara sa rosesti macar, sa te arati intristat de greutatile suplimentare pe care le au de asumat femeile din politica, pentru ca in clipa urmatoare sa repeti, galant, ca 'Udrea este Basescu in fusta, iar Paul Vass este Boc in fusta'? Cum poti sa le incurajezi pe doamne sa se implice in proiecte importante, dar fara mare vizibilitate in presa, in timp ce tu repeti, papagaliceste, poante menite sa faca deliciul unei parti a presei? Nu vi se pare usor ipocrit, domnule Ponta? Sau poate nu sesizati ironia", a comentat Paul Vass.

Consilierul premierului a precizat ca este onorata de comparatia cu Emil Boc, deoarece acesta este unul dintre "rarii oameni politici integri ai acestei tari".

Ma intreb insa cat de onoranta este pentru doamnele social-democrate postura in care s-au gasit plasate - aceea de a fi mintite pe fata de catre presedintele propriului partid. Spun mintite, fiindca recent, invocand un motiv destul de slabut, comisia pentru egalitatea de sanse a Camerei Deputatilor a hotarat, sapte la sase, respingerea propunerii de introducere a cotei de gen pentru alegerile parlamentare. Cine a tinut ca propunerea sa nu treaca? Membrii USL (PSD + PNL) ai amintitei comisii", a incheiat Paul Vass.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Andreea Paul Vass, #Victor Ponta, #Vass Boc fusta , #stiri politice