Andreea Paul Vass: Sunt constienta ca pot schimba lucrurile in bine (Video)

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 10:52
3122 citiri
Andreea Paul Vass: Sunt constienta ca pot schimba lucrurile in bine (Video)
Foto: Ziare.com

Andreea Paul Vass, consilierul premierului Emil Boc pe probleme economice, se declara a fi o persoana foarte optimista si spera ca in noul an sa poata sa faca ceva pentru a schimba lucruri in bine, mentionand ca spera ca romanii sa aiba aceeasi atitudine.

"Eu sunt pozitiva din fire, sunt constienta ca pot sa schimb lucrurile in bine. Mi-as dori ca fiecare dintre romani sa gandeasca la fel pentru ca increderea ramane ingredientul fundamental pentru ca tot ceea ce inseamna dinamica economica, sociala, culturala, politica sa se traduca in bunastarea noastra de zi cu zi", a declarat Andreea Paul Vass pentru Ziare.com, prezenta la evenimentul "Gala Superlativelor VIP 2010 - recunoasterea valorilor romanesti".

Evenimentul a avut loc luni seara la Ateneul Roman, iar Andreea Paul Vass a fost invitata pentru a-i oferi lui Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, premiul pentru "Contributia la Dezvoltarea Societatii".

Intrebata despre modul in care a surprins-o invitatia de a oferi premiul lui Nicolescu, Andreea Vass a declarat ca a ramas foarte uimita si ca nu se astepta la acest lucru.

"M-a uimit pe mine insami. Cine sunt eu sa dau un premiu pentru Gala Superlativelor VIP? Am luat-o doar ca pe o bucurie pentru ca eu si domnul profesor (n.red. Ovidiu Nicolescu) pasim pe aceeasi banda: promovarea microintreprinderilor. Dansul a militat pentru programul Start, care este in vigoare, eu am fost promoter si sustinator si am fost cea care a participat la redactarea programului care se adreseaza tinerilor debutanti in afaceri.

Doar asa imi pot justifica prezenta aici, altfel sa fim seriosi, dansul are o experienta extrem de lunga in ceea ce inseamna promovarea mediului de afaceri si repet ce am spus si pe scena o face cu foarte mult tact, cu eleganta, cu simplitate fara a-i leza cu absolut nimic fermitatea argumentelor cu care dansul gaseste sa apere microintreprinderile", ne-a mai declarat Andreea Paul Vass.

Alexandru Arsinel, despre teatrul de revista si planurile pe 2011 (Video)

La Gala Superlativelor VIP 2010 au mai fost prezenti Alexandru Arsinel, care a fost distins cu Premiul de Excelenta, Vasile Astarastoae, distins cu Premiul pentru Stiinta si Viata, Tudor Gheorghe, distins cu Premiul pentru Arta Populara, Dan C. Mihailescu, distins cu Premiul pentru Cultura, Irina Schrotter, distinsa cu Premiul pentru Moda, Raluca Turcan, distinsa cu Premiul pentru Eleganta, reprezentantele echipei de handbal fete a Romaniei si reprezentantele echipei de scrima, distinse cu Premiul pentru Sport.

Printre invitati s-au mai numarat Maria Dinulescu, Florin Piersic Junior, Florin Zamfirescu, Constantin Cotimanis, George Mihaita, Ovidiu Lipan Tandarica, Alina Sorescu si sotul sau Alexandru Ciucu, Roxana Ionescu, Alin Oprea, trupa Hi-Q, Florin Busuioc, Monica Barladeanu, care a ridicat un premiu in numele lui Andrei Ujica, regizorul documentarului "Autobiografia lui Nicolae Ceausescu", Elena Merisoareanu, Dragos Mostenescu si Emil Mitrache.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Gala Superlativelor VIP, #Andreea Paul Vass , #stiri politice