Anghel risca excluderea din PC, dar forteaza un congres extraordinar

Vineri, 01 Februarie 2008, ora 19:38
1060 citiri
Anghel risca excluderea din PC, dar forteaza un congres extraordinar

Dupa ce Florin Anghel a inceput o verificare a voturilor delegatilor PC la congresul in care a fost aleasa presedinta Daniela Popa, conducerea nemultumita a partidului ameninta cu excluderea liderului local. Intre timp, prahoveanul doreste convocarea Consiliului National in care sa forteze reunirea congresului extraordinar, arata NewsIn.

Daniela Popa a declarat ca a fost sunata de mai multi lideri judeteni care au informat-o ca au primit telefoane de la persoane care au sustinut ca o reprezinta si care au incercat sa verifice modul in care au votat la congres. Popa calificat acest demers drept "o diversiune" si nu a dorit sa comenteze provenienta telefoanelor.

Conservatorii se vor reuni duminica intr-o sedinta a Biroului Executiv, care are pe agenda oficiala discutii privind strategia pentru alegerile locale, insa nu este exclus sa fie abordat si subiectul sanctiunilor pentru filiala rebela prahoveana.

Florin Anghel a anuntat ca nu va participa la aceasta sedinta, ci va fi repezentat de Radu Ionescu. Liderul prahovean a precizat ca doreste convocarea Consiliului National si crede ca este necesara mobilizarea unui congres extraordinar. Anghel este increzator in sustinerea pe care o va avea, de la cel putin o treime din delegati, numarul minim necesar pentru mobilizarea congresului.

"Nu vad premisele unui nou congres", a declarat Daniela Popa. Presedintele PC a aratat ca o sedinta a Consiliului National ar putea avea loc la sfarsitul lunii februarie, inceputul lui martie, asa cum a fost stabilit inca inainte de congresul in care a fost aleasa lider.

Popa afirma ca in sedinta de duminica petitia filialei Prahova va fi discutata numai daca se ridica acest subiect. Presedintele PC a declarat ca nu sustine excluderea din partid a liderului prahovean, Florin Anghel.

În cât timp vor ajunge în Ucraina armele și munițiile promise de americani. "Este esențial să ne mișcăm rapid"
În cât timp vor ajunge în Ucraina armele și munițiile promise de americani. "Este esențial să ne mișcăm rapid"
Camera Reprezentanților a SUA a votat pentru acordarea unui ajutor de 61 de miliarde de dolari Ucrainei și aliaților săi. 311 legislatori au votat în favoarea proiectului de lege. Înainte...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#popa, #PC, #excludere, #Anghel, #congres , #stiri politice