Antal Arpad a preluat sefia UDMR Sfantu-Gheorghe

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 21:25
1208 citiri
Antal Arpad a preluat sefia UDMR Sfantu-Gheorghe

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a fost validat, miercuri, in functia de presedinte al organizatiei teritoriale UDMR .

Antal Arpad il inlocuieste in functia de presedinte al UDMR Sfantu Gheorghe pe Toth Birtan Csaba si va conduce organizatia pentru o perioada de patru ani.

Investirea lui Antal Arpad a avut loc miercuri seara, in prezenta catorva zeci de membri UDMR Covasna si a candidatului la prezidentiale Kelemen Hunor, aflat in caravana electorala in aceasta zona.

Antal Arpad a declarat corespondentului NewsIn ca isi doreste un UDMR mai eficient, mai deschis catre problemele locuitorilor si, nu in ultimul rand, fiind si primar, isi doreste ca Sfantu-Gheorghe sa fie mai prezent in politica din Transilvania si din Romania.

"Vreau sa am o deschidere foarte mare catre toti cei care, din diverse motive, si-au intors spatele de la UDMR sau politica, vreau sa demonstrez ca se poate face politica si la alt nivel, sunt pregatit, cred ca am demonstrat, la cooperare si cu romanii si cu cei de la PCM daca trebuie si sunt pregatit si la confruntare daca trebuie si cu partiele romanesti si cu PCM.

Eu sper ca vom reusi, mai ales dupa alegeri, sa avem un climat politic aici in Secuime care, pe de o parte, sa ne duca mai aproape de telurile pe care le-am propus, in speta de autonomia tinutului Secuiesc, dar s-o facem in asa fel incat sa comunicam cat mai mult cu romanii ca sa inteleaga ca ce vrem noi nu e imptriva lor", a declarat Antal.

Primarul din Sf.Gheorghe a avut si un contracandidat, Bedo Zoltan, care s-a retras insa, iar alegerea a avut loc in urma consultarii tuturor structurilor Uniunii din judet.

Noul statut al UDMR Covasna va fi discutat vineri in cadrul unei sedinte. Exista o hotarare potrivit careia cele doua organizatii teritoriale care existau in judet - UDMR Covasna Trei Scaune de Sus si Trei Scaune de Jos se unesc si se formeaza o singura organizatie judeteana, UDMR Covasna.

In cadrul acesteia ar urma sa functioneze cinci organizatii scaunale - Sfantu-Gheorghe, Baraolt, Targu-Secuiesc, Covasna si zona Sfantu-Gheorghe. Pentru conducerea UDMR Covasna si-a anuntat pana acum candidatura presedintele Consiliului Judetean, Tamas Sandor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Antal Arpad Sfantu Gheorghe, #presedinte UDMR Sfantu Gheorghe , #stiri politice
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3