Antonescu ii cere lui Basescu sa lase dansurile

Joi, 10 Septembrie 2009, ora 16:30
2163 citiri
Antonescu ii cere lui Basescu sa lase dansurile

Crin Antonescu i-a atacat dur pe Traian Basescu, Mircea Geoana si pe membrii cabinetului Boc, cerandu-le un act de responsabilitate si retragerea legilor pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.

Liderul PNL a declarat ca legile pe care Guvernul isi asuma raspunderea sunt de maxima importanta pentru societatea romaneasca, iar lipsa unei dezbateri in Parlament pe aceste probleme poate duce Romania in pragul haosului.

"Suntem realmente in pragul haosului si ii fac direct vinovati pe Traian Basescu, pe Mircea Geoana, pe Emil Boc de aceasta situatie, vinovati prin incompetenta, vinovati prin iresponsabilitate, vinovati prin lantul de minciuni cu destinatie exclusiv electorala pe care le spun de aproape noua luni de zile romanilor", a afirmat Crin Antonescu.

Antonescu si-a continuat atacurile spunand ca Mircea Geoana plateste acum pentru minciunile din campania electorala si pentru faptul ca s-a aliat cu Traian Basescu.

"Am vazut de curand aparitia jalnica a unui om politic cu mare responsabilitate pentru ca e presedintele Senatului si al unuia dintre cele doua partide de guvernare. Un om politic care se afla la guvernare si care spune ca nu e capabil sa faca ce ar fi vrut, ce ar fi fost mai bine, trebuie sa se lase de politica", este de parere liderul PNL.

Si celalalt contracandidat la alegerile prezidentiale, actualul sef al statului, a fost vizat de criticile dure ale liberalului.

"Lui Traian Basescu ii cer, nu in calitate de contracandidat, ci de cetatean roman, sa lase dansurile cu Bercea Mondialu', campania de doi lei si sa isi faca datoria. Presedintele trebuie sa fie mediator, trebuie sa garanteze buna functionare a institutiilor statului. Il invit sa o faca, iar in timpul liber sa isi faca si campanie", a continuat Crin Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Crin Antonescu asumare raspundere, #Crin Antonescu atac Geoana, #Crin Antonescu atac Basescu, #Crin Antonescu atac Boc, #asumare raspundere Guvern , #stiri politice