Antonescu: Tovarasii de la guvernare sunt niste lacuste

Joi, 04 Iunie 2009, ora 19:24
1476 citiri
Antonescu: Tovarasii de la guvernare sunt niste lacuste

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi, in cadrul intalnirilor cu alegatorii din judetul Bacau, ca nu se retrage din cursa pentru presedintie si s-a aratat deranjat de faptul ca presa insista doar pe declaratiile sale despre "pipite".

"Seara de seara vad ca marea problema a Romaniei este ca Antonescu vorbeste urat. Domnul Antonescu este vinovat de toate: ca a intrat intr-o biserica si s-a inchinat, cu cinci oameni langa el, nu cu cinci sute, nu cu cinci mii. Domnul Antonescu vorbeste urat pentru ca-i face lacuste pe tovarasii care guverneaza. Sunt mult mai rai decat lacustele", a afirmat Antonescu.

"De ce se discuta atat de mult ce urat vorbeste Antonescu, cum scade el in sondaje si ce jale mare e! Pentru ca Antonescu ... imi iau inima in dinti si o spun, desi nu-mi place sa vorbesc despre mine... pentru ca Antonescu este altfel decat ei toti! Pentru ca Antonescu nu-i din filmul asta", a sustinut liderul PNL, vorbind despre el la persoana a III-a. El a adaugat ca astfel se explica de ce deranjeaza ca "numeste lacustele lacuste si pipitele pipitele".

N-am plecat niciodata de la o batalie decat ultimul

"Odata ce partidul mi-a dat acest mandat (prezidentiabil - n.r.) si mi l-am asumat, toata energia mea va fi pusa in slujba acestei batalii. N-am plecat niciodata de la o batalie decat ultimul, nu mi-am lasat niciodata un camarad pe campul de lupta, indiferent care a fost el, n-o voi face nici acum (...) Daca mai auziti pe unul si pe altul ca Antonescu se retrage, ca o sa fie inlocuit sau, cine stie, astept sa spuna ca-s bolnav, va rog sa stiti ca nu ma retrag, ca nu voi fi inlocuit fiindca nu am de cine, si ca sunt sanatos!", a anuntat liderul PNL, in fata alegatorilor din Comanesti, judetul Bacau.

In cadrul unei conferinte de presa tinuta in municipiul judetului, Antonescu a explicat ca reactia sa vine in urma unor remarci din presa, pentru ca ar fi vazut ca "exista comentatori care lanseaza din cand in cand tot felul de zvonuri" despre faptul ca s-ar putea retrage sau ca ar putea fi inlocuit. "Sunt diversiuni, nu s-a pus nicio secunda problema, partidul e mai mobilizat decat oricand, partidul este intr-o crestere evidenta", a sustinut liderul PNL.

"Exista comentatori care mint in legatura cu intentia mea de a ma retrage, in legatura cu discutia in partid ca as putea fi inlocuit in candidatura la presedintie, asta am auzit aseara. Am spus ca sper sa nu inceapa sa vorbeasca sau sa lanseze zvonuri si despre starea sanatatii mele", a explicat el motivul pentru care a adus in discutie starea sa de sanatate.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Crin Atonescu, #tovarasi guvernare lacuste , #stiri politice
Comentarii
P
PUITUL LA LIBERALI
rank 1
Măi coiot de stuf beleojat, cu breton si urduros, voi stiti să faceti ce ai văzut pe internet că făcea Păcuraru cu stanga. Dar nici la furat nu vă intrece nimeni . Ati praduit si pielea ursului din pădure (stii povestea cu Marea Neagra)
Poza Ianus
Ianus
rank 2
27 FEBRUARIE 2008, Vosganian: Isărescu să nu mai comenteze