Antonie Solomon, singurul candidat la presedintia PD-L Craiova

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 15:55
1366 citiri
Antonie Solomon, singurul candidat la presedintia PD-L Craiova
Foto: Arhiva

Primarul Antonie Solomon, trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie si eliberat din arest in 8 septembrie, este singurul candidat la sefia organizatiei municipale Craiova a PD-L.

"Nu stiu de ce nimeni nu mai candideaza. Probabil din respect pentru mine si pentru ce am facut in Craiova si pentru partid. Putea sa se inscrie oricine, dar nu a mai facut-o nimeni", a declarat, vineri, Antonie Solomon, citat de Mediafax

Acesta detine si in prezent functia de presedinte al PD-L Craiova.

Totodata el ia in calcul si o candidatura pentru un nou mandat la Primaria Craiovei in 2012. "O sa vad daca lumea ma mai vrea si am sa candidez. O sa fac si un sondaj de opinie ca sa vad cum stau si o sa iau o decizie", spune acesta.

La conferinta de alegeri a PD-L Craiova, care va avea loc, vineri dupa-amiaza, la Casa de Cultura a Studentilor, democrat-liberalii isi vor alege structura de conducere a organizatiei municipale.

Pentru functia de secretar general exista, de asemenea, o singura candidatura depusa, respectiv a viceprimarului Teodor Sas. Pentru cele doua functii de prim-vicepresedinte s-au inscris viceprimarul Marinica Dinca, consilierul local Gheorghe Albastroiu, deputatul Mihai Surpateanu si Gheorghe Hotaranu.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv in 3 martie, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual. El a fost incarcerat la Penitenciarul Colibasi, iar in 7 iulie a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati. Solomon este acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro mita de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova. In acelasi dosar sunt cercetati si Cornel Penescu, Dragos George Stancu si Gheorghita Pieca.

Primarul suspendat al Craiovei Antonie Solomon a fost eliberat din arest in 8 septembrie, prin decizia Curtii de Apel Galati.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#primar PDL Antonie Solomon, #candidatura mandat Primarie , #stiri politice