Badalan invita ziaristele la discutii "intre patru ochi, cu injuraturi"

Sambata, 13 Iunie 2009, ora 22:01
1972 citiri
Badalan invita ziaristele la discutii "intre patru ochi, cu injuraturi"

Liderul PD-L Braila, Eugen Badalan, este enervat de insistenta cu care ziaristii il intreaba daca va fi sanctionat de la centru pentru rezultatele proaste obtinute la alegeri.

Presedintele PD-L nu poate scapa de atitudinea de general de armata caruia nu-i misca nimeni in front si o da in bara in mod repetat, la conferintele de presa.

Democratul cu pretentii de liberal a fost iritat, vineri, de insistentele ziaristilor de a afla daca va fi sanctionat intr-un fel pentru rezultatele slabe obtinute de PD-L Braila la alegerile europarlamentare.

"La nivel national, prin rezultatele obtinute de organizatia braileana, ne situam pe pozitia 37 din cele 48 de organizatii care au condus activitatea de campanie, la Elena Basescu, pe locul 12 din 48, iar cumulat, cele doua, PD-L plus EBA, pe locul 35 din 48", si-a anuntat Badalan "performanta".

El a precizat ca daca de fiecare data cand se fac alegeri se face si un clasament al rezultatelor, iar cei care obtin rezultate sub medie sunt eliminati, se va ajunge, in final, sa nu mai ramana decat unul, deci nu este cazul sa se procedeze asa.

Atentionat ca nu este vorba despre "eliminarea" celor cu rezultate slabe, ci de tragerea lor la raspundere si eventual, schimbarea lor, Badalan s-a enervat si a decretat ca ziaristii sunt la conferinta de presa "ca sa puna intrebari, nu sa faca comentarii".

De asemenea, el a afirmat ca organizatia Braila nu se afla intre cele foarte slabe, care vor fi ajutate de oameni de la centru sa se reorganizeze.

Liderul PD-L a mai comentat ca acei jurnalisti care incearca cu tot dinadinsul sa-i faca rau si care-si dedica timpul acestui deziderat nu vor capata satisfactie, pentru ca el va ramane in fruntea organizatiei.

Asigurat de reprezentanta ziarului "Obiectiv" ca se maguleste singur, crezand ca este atat de important pentru ca vreun ziarist sa-si dedice timpul exclusiv desfiintarii lui ca om politic, Badalan a raspuns ca este oricand gata sa aiba o discutie cu ea "intre patru ochi, cu injuraturi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Eugen Badalan, #PDL Braila, #discutii intre patru ochi , #stiri politice