Basescu: Arafat este foarte bun pentru achizitii de salvari vopsite in rosu. Pentru actiune in situatie de criza, ISU are nevoie de un cap limpede

Miercuri, 11 Noiembrie 2020, ora 22:10
5176 citiri
Basescu: Arafat este foarte bun pentru achizitii de salvari vopsite in rosu. Pentru actiune in situatie de criza, ISU are nevoie de un cap limpede
Traian Basescu FOTO Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ISU, structura militarizata, are ca obiectiv fundamental "eficientizarea actiunilor de prevenire si gestionare a situatiilor de urgenta", lucru care in pandemia de Covid-19, ca si in alte situatii, s-a dovedit ca nu poate face sub coordonarea lui Raed Arafat. "Arafat este foarte bun pentru achizitii de salvari vopsite in rosu sau pentru functia de purtator de cuvant si de imagine tv. Pentru actiune in situatie de criza, ISU are nevoie de un cap limpede", sustine fostul presedinte.

"Domnule doctor Arafat, nu-ti vreau raul! Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, i se mai spune ISU. Este o structura militarizata care are ca obiectiv fundamental al activitatii <>. In criza Covid-19, ISU gestioneaza locurile disponibile la ATI si mijloacele de transport destinate bolnavilor aflati in situatie critica. Cat timp au fost 200 de bolnavi pe cele circa 1100 de locuri de la ATI nu au fost probleme. Cand s-a ajuns la 1000 de bolnavi pe circa 1100 de locuri, ISU a ajuns la <> de a nu ii transfera in timp util pe cei sase bolnavi de la Timisoara, pe locurile disponibile din alte spitale, ceea ce a dus pur si simplu la uciderea a sase oameni din spitalul bramburitului doctor Mustea", a scris, miercuri seara, 11 noiembrie, pe Facebook, Traian Basescu.

Potrivit acestuia, "s-a ajuns la un moment de criza pentru care era necesar un cap limpede care sa dirijeze misiunea de salvare a celor sase bolnavi".

"La fel s-a intamplat in Apuseni, cu ocazia prabusirii avionului pilotat de Iovan, care trebuia sa asigure un transport pentru un transplant de inima. La fel s-a intamplat la Colectiv, unde lipsa unui cap limpede a indepartat salvarile private si a accentuat harababura organizatorica. La fel s-a imtamplat la accidentul cu elicopterul prabusit pe lacul Siutghiol din Mamaia. Concluzie, Arafat este foarte bun pentru achizitii de salvari vopsite in rosu sau pentru functia de purtator de cuvant si de imagine tv. Pentru actiune in situatie de criza, ISU are nevoie de un cap limpede", a mai scris Basescu.

Fostul presedinte considera ca "Arafat nu este capabil sa ajunga la punctul in care se transforma intr-o masinarie umana lucida, care actioneaza cu exactitate si eficienta".

"Guvernantilor, va rog, ganditi-va ca maine putem avea un cutremur devastator. Nu lasati tara si viata oamenilor pe mana lui Arafat. Nu poate actiona exact si eficient in conditii de presiune, de criza, nu poate coordona lucid in situatii de criza. Daca tineti sa-l faceti ceva, faceti-l ministrul culturii, ministrul lucrarilor publice, director de investitii la ISU, director de imagine sau purtator de cuvant, dar nu gestionar al situatiilor de urgenta. Nu-ti vreau raul doctore", a mai scris Basescu.

Citește și:
OMS îl acuză indirect pe Elon Musk de ”fake news” cu privire la acordul împotriva pandemiilor
OMS îl acuză indirect pe Elon Musk de ”fake news” cu privire la acordul împotriva pandemiilor
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) îl acuză pe Elon Musk (fără să-l numească) că răspândeşte ”informaţii false” după ce șeful Tesla a postat un tweet în care îndeamnă...
Rafila, despre cazul deputatului a cărui familie susține că a fost ucis de infecțiile nosocomiale : „Ne găsim într-un paradox”
Rafila, despre cazul deputatului a cărui familie susține că a fost ucis de infecțiile nosocomiale : „Ne găsim într-un paradox”
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat pentru News.ro că Spitalul Militar Central este unul dintre cele mai bune spitale din România şi că situaţia deputatului a cărui familie...
#Traian Basescu, #Raed Arafat, #covid, #criza sanitara, #pandemie , #stiri politice