Boc: PD-L acorda sustinere politica formarii Guvernului Croitoru

Luni, 19 Octombrie 2009, ora 15:39
1439 citiri
Boc: PD-L acorda sustinere politica formarii Guvernului Croitoru

Premierul interimar, Emil Boc, a declarat luni, in urma discutiilor cu Lucian Croitoru, ca PD-L acorda sustinere politica formarii Guvernului si nu au discutat despre nominalizari sau portofolii de ministere, ci despre programul de guvernare.

"PD-L acorda sustinere politica formarii guvernului Croitoru. Evident ca acest cabinet va fi format in conditiile lui si in urma negocierilor pe care le va avea cu restul partidelor politice. De asemenea am prezentat in cadrul intalnirii cateva din obiectivele PD-L in cadrul procesului de consultare", a declarat presedintele PD-L.

Emil Boc i-a cerut lui Lucian Croitoru continuarea reformelor restructurarii si constructia bugetara pe anul 2010 sa fie inceput de la cota unica de 16% si TVA de 19%.

"Am cerut de asemenea adoptarea rapida a legii responsabilitatii fiscale si a legii pensiilor care tin de angajamentele facute in fata romanilor si in fata FMI-ului si a Bancii Mondiale", a mai declarat seful Executivului.

Emil Boc nu a scapat ocazia de a ataca din nou partidele din Opozitie si a declarat ca au dat jos Guvernul pentru a-si pastra privilegiile si pensiile speciale.

"Am vazut azi (luni n.red.) din nou o disperare la PSD si PNL in legatura cu pensiile parlamentarilor. Romanii trebuie sa stie ca ei au dat jos Guvernul pentru a-si pastra privilegiile lor si pentru a-si pastra aceste pensii. Astazi cantece de lebeda: 'Ca am depus si am facut' demonstreaza inca o data in plus diferenta de la vorbe la fapte dintre PSD si PD-L.

PD-L a depus din ianuarie o lege care prevede desfiintarea acestora si nu a fost votat de PSD si PNL. Democrat liberalii au venit cu un proiect delege si in loc sa se dezbata acest proiect cei de la PSD si PNl l-au blocat si au introdus o motiune de cenzura", a mai comentat liderul PD-L.

Emil Boc a declarat ca vremea privilegiilor a trecut si Romania are nevoie de un climat bazat pe decenta. In acelasi timp a tinut sa precizeze ca PD-L nu a discutat cu Lucian Croitoru nu a avut o discutie punctuala pe ministere, ci o discutie generala pe structura de Guvern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#PDL sprijin politic Croitoru, #sustine politic Guvernul Croitoru , #stiri politice