Ziare.com

Boc pune Monitorul Oficial la cheltuieli

Joi, 22 Ianuarie 2009, ora 17:30

   

Boc pune Monitorul Oficial la cheltuieli
Monitorul Oficial al Romaniei va suporta de acum incolo cheltuielile de publicare a deciziilor primului-ministru si a actelor a caror publicare este prevazuta de Constitutie.

"Cheltuielile de publicare a deciziilor primului-ministru si a actelor a caror publicare este prevazuta de Constitutie, vor fi suportate de Regia Autonoma "Monitorul Oficial al Romaniei", din bugetul propriu, stabileste o Ordonanta adoptata astazi de Guvern", potrivit unui comunicat de presa remis, joi, Ziare.com de catre Biroul de Presa al Guvernului.

Acelasi regim se va aplica si actelor ce se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a II-a, anunta Guvernul.

Anterior acestor masuri, cheltuielile de publicare erau suportate de catre emitenti.

Ordonanta va intra in vigoare la trei zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 823 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ANTERIUL LUI ARVINTE

• Inteleg ca din motive de austeritate, guvernul si ministerele nu vor mai plati taxele de publicare la MO.
• Le va plati insusi MO.
• Rezulta o economie intr-un buzunar si o cheltuiala in celalalt.
• In termeni populari, asta se numeste "Tandi pe Mandi"

 

explicati asta

Eu nu pot sa-mi imaginez de ce, pentru a avea acces la legislatia romaneasca, trebuie sa platim bani. Nu exista acces liber si neingradit la legile emise de alesii romanilor si platiti din buzunarele noastre. Este absurd si abuziv

 

raspuns

pai daca bugetul de stat nu asigura costurile de publicare cine plateste aceste costuri - nu trebuiesc acoperite din vanzarea abonamentelor ?!

prostiile lui piticu' vrajit

Ce frumos incepuse alianta turbata in frunte cu piticul lingau !Forta prin graiul lui popey a durat 2 maxim 3 saptamini care ce denota? o regulare prosteasca asupra poporului care,sincer, se cam speriase cu nebunii care vezi doamne sau pus la treaba! Aceste idotii care mai de care acum devin obligatorii prin publicarea in oficiosul care nu stiu pe cine mai intereseaza ce publica ! Acum vine si o poate prosteasca intrebare : ce rost au toate ca cei interesati sant deja abona-ti! Hai sa incepem sa cheltui in continuare ca trecut bataia de joc!!!

 

cum s-a elaborat legislatia absurda a Romaniei!!

Legislatia asta a imbogatit o parte din mafiotii Romaniei. Ordonante si legi care au durat 3 luni. cine a stiut de lege ,a profitat. trebuia sa ai cunostiinte la monitorul oficial si acolo unde s-au copt legile. S-au facut bani din abonamentul informatiei la negru! Scutire de fiscalitate,afaceri cu ternenuri intra ,extravilan ,case costruite fara acte devenite cu acte cu teren cu tot,anumita marfa bagata in tara scutita de impozite etc. Legislatia tacita. Cine tine cont de ea. Parlamentarii smecheri fac o lege se uita prin sertare ar are apostila ca intra in vigoare si nediscutata.Afli ca e legea aia cand dai de belea!! Parlamentarii nu au avut timp de legi au facut bani ( vezi averile)!Fiecare au dat legi peinterese. Vezi salriile monstu ,pensiile monstru. monstruozitati. Asta inseamna legisatia absurda a Romaniei!!

legislatia este ingradita oficial, sa nu ajungi la ea.. Stop camatariei cu legislatia!!!

Se iau bani grei din Afacerea cu legislatia Romnaiei.Deci Monitorul este o afacere in care si guvernul plateste publicatiile.Regie autonoma,mai sa fie. Bani grei pentru abonamente, care le fac institutiile evident.Tu ca persoana fizica esti fiul ploii de Romania. Avocatii platesc sume de-a dreptul exorbidante pentru legisul actualizat codat.Ministerele au o branbureala in punerea legilor pe site. Amestec de proiecte,orine,legislatie,neactualizate.Infernal!te mirica legile pleaca intr-un fel si sunt publicate in altul, eschimbat USOR, continutul. Cine raspunde de securitatea legilor care ajung si sunt publicate in monitor?? Trebuie sa fie echipa clara cu semnatura si cu copie de siguranta. Nu exista responsabilitate si culpa!! Consider ca este necesar si obligatia parlamentului ca legile date sa apara imediat in ordine pe site-le guvernului si parlamentului in ordinea in care au fost date. pe situ-ul ministerelor. Obligatoriu si imediat. Orice cetatean are dreptul sa fie informat gratis de legislatie cum intra in vigoare. Daia platim guvernul si parlamentul,daia sau mobilat IT,cu informatizarea care a stors miliarde.Legislatia Romaniei a ajuns marfa de contrabanda stict controlata si securizata. Iar cei care au nevoie de ea stric sunt storisi de bani, ca rufele!si uite asa ne stoarce unii pe altii!! Plateste si guvernul ca sa apara, adica noi si mai platim inca odata noi ca sa ajungem dupa gafaieli la ea.Postul national TVR ar trebui sa aibe ca in Germania, ore cu program de legislatie, de instruire in domeniul bancar de atentionari si averizari a cetatenilor!! ore diferite de maxima audienta! program

 

Cat de prost e BOC

Hai sa vedem cat de prost e Boc.
Daca emitentii actelor plateau publicarea insemna ca trebuia sa cheltuiasca bani de la bugetul de stat. Pana aici am spune ca uite ce masura buna a luat Boc.
Dar cum Monitorul Oficial e o regie autonoma tot profitul acestei regii se duce la bugetul de stat pana la ultimul banut. Daca profitul regiei va fi afectat de cheltuielile cu publicarea - bugetul lui BOC tot pierde banii respectivi.
Ce avantaje aduce Ordonanta lui BOC ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor