Boureanu: Geoana se plange ca o baba pe la toate colturile

Miercuri, 02 Septembrie 2009, ora 19:15
2291 citiri
Boureanu: Geoana se plange ca o baba pe la toate colturile
Foto: Pitesteanul

Deputatul PD-L Cristian Boureanu a declarat, miercuri, la Pitesti, ca PSD ar trebui sa-si asume reponsabilitatile pentru masurile anticriza si ca este inadmisibil ca Mircea Geoana sa "planga ca o baba pe la toate colturile" ca nu e de acord cu diferite masuri, in loc sa fie solidar cu ministrii sai.

"Eu mi-as dori ca PSD sa-si asume guvernarea si sa-si asume responsabilitatile, si momentele grele, si necesitatea unor masuri de reforma, si necesitatea unor masuri mai grele generate de criza, astfel incat aceasta tara sa beneficieze pe cat se poate de posibilitatea unor schimbari efectuate in timpul crizei. (...). O mare parte a celor din PSD nu sunt dispusi sa-si asume acest lucru si principala responsabilitate o poarta presedintele partidului, Mircea Geoana.

Este inadmisibil sa-ti trimiti partidul la guvernare, sa-ti trimiti ministri in guvern, sa semnezi un protocol de gvernare, dupa care altceva sa nu faci decat sa te plangi ca o baba pe la toate colturile ca tu nu esti de acord cu asta, ca tu nu esti de acord cu cealalta. Esti presedintele partidului si, din punctul meu de vedere, cel putin la fel de solidar cu guvernul asa cum este fiecare din ministrii pe care i-ai trimis acolo", a spus Boureanu.

El a adaugat ca, daca este nemultumit de guvernare, liderul PSD are doua posibilitati: sa iasa de la guvernare sau sa renunte la sefia partidului.

"Daca esti nemultumit de guvernare, ai doua posibilitati: fie ca presedinte de partid sa iesi de la guvernare, fie sa-ti dai demisia din functia de presedinte de partid si sa-l lasi pe unul care este solidar cu ministrii pe care i-a trimis prin mandat in Guvernul Romaniei", a afirmat Boureanu, in conferinta de presa la Pitesti.

Seful democrat-liberalilor argeseni a mai spus ca in nici un caz nu se mai pune problema amanarii asumarii raspunderii de catre Guvern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Cristian Boureanu Geoana, #Geoana plange baba, #rupere coalitie guvernare , #stiri politice