Campania electorala pentru alegerile din Colegiul 19 incepe sambata

Sambata, 10 Aprilie 2010, ora 08:18
1343 citiri
Campania electorala pentru alegerile din Colegiul 19 incepe sambata

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Colegiul nr.19 din Bucuresti, pentru Camera Deputatilor, va incepe sambata si se va incheia pe 24 aprilie, urmand ca scrutinul sa aiba loc pe data de 25 aprilie.

Pentru postul de deputat, vacant dupa ce fostul lider conservator Daniela Popa a devenit membru in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, candideaza Teo Trandafir, sustinuta de Partidul Democrat Liberal si conservatoarea Liliana Minca, beneficiind de sprijinul Aliantei PSD+PC.

Pe 5 aprilie, Remus Cernea si-a depus de asemenea dosarul de inscriere la Biroul Electoral Municipal, insa, cu o zi mai tarziu, Biroul Electoral Municipal (BEM) a respins candidatura, precizand ca aceasta nu respecta conditiile impuse de lege.

Remus Cernea ameninta cu CEDO, daca nu va fi lasat sa candideze

Mai exact, Cernea nu a depus nici lista de sustinatori, nici taxa de depozit de 3.000 de lei drept garantie pentru participarea la alegeri si nici nu facea parte dintr-un partid cu reprezentare parlamentara. Ulterior, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis sa trimita la Curtea Constitutionala contestatia lui Remus Cernea impotriva deciziei BEM.

Teo Trandafir

Cea care si-a depus prima candidatura a fost Teo Trandafir, pe 31 martie, ea marturisind ca decizia de a se inscrie in cursa electorala a fost luata de curand si ca singura temere este aceea de "a nu dezamagi cetateanul". Ea a precizat ca proiectele sale vizeaza in mod deosebit sustinerea copiilor.

Teo Trandafir: Eu am venit sa deschid geamul in politica

Teo Trandafir si-a motivat inscrierea in PD-L prin faptul ca formatiunea ar fi hotarat sa o sprijine pentru a duce la bun sfarsit "planuri" cu care, spunea ea, "se chinuie de niste ani, singura". De asemenea, Teo Trandafir a declarat ca oferta pe care a primit-o de la PDL a fost una "explicita, pe puncte".

Liliana Minca

Pe 2 aprilie, si-a depus candidatura si conservatoarea Liliana Minca, ea precizand ca unul dintre proiectele sale vizeaza mentinerea varstei de pensionare pentru femei.

Liliana Minca: Oamenii nu vor sa-l vada pe Boc la televizor de Sarbatori

Ea i-a urat succes contracandidatei de la PDL, Teo Trandafir, adaugand ca va urma o campanie electorala civilizata, intre doamne, pe proiecte.

In cele 61 de sectii vor avea dreptul sa voteze cei 104.586 de alegatori inscrisi pe listele electorale permanente de pe raza colegiului, conform datelor furnizate de Serviciul de Administrarea Bazelor de Date Privind Evidenta Persoanelor Bucuresti.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#campanie electorala Colegiul 19, #Teo Trandrafir colegiul 19, #Liliana Minca colegiul 19 , #stiri politice