Ce ii prevad astrele noului Guvern Boc?

Sambata, 19 Decembrie 2009, ora 18:23
5160 citiri
Ce ii prevad astrele noului Guvern Boc?

Astrele vor influenta viata politica in 2010, dar mai ales pe ministrii noului cabinet, sunt de parere specialistii in domeniu.

De protectia astrala deosebita va beneficia Elena Udrea, tendinta ce se continua ca si in ultimii doi ani, iar la Ministerul Administratiei si Internelor vor exista tensiuni, sustine astrologul Camelia Patrascanu. Cel mai favorizat de astre va fi anul viitor insusi premierul.

"Emil Boc este un favorizat de astre, tocmai de aceasta a reusit sa treaca cu bine peste toate incercarile. A avut ultimii doi ani tensionati, vor mai urma luni de vara tensionate, dar nu foarte.

Vasile Blaga este unul dintre guvernantii care vor fi incercati. Are aspecte astrale care ii pot periclita chiar si sanatatea, se framanta mult pentru deciziile luate in octombrie, noiembrie si este posibil ca lunile ianuarie si februarie sa il oblige sa isi reconstituie acele decizii si actiun", a spus Camelia Patrascanu, la Realitatea Tv.

Conform astrelor, Elena Udrea va fi cel mai relaxat ministru, indiferent de situatie.

"Doamna Elena Udrea are marele talent de a pica in picioare. A avut doi ani foarte buni, in care a avut o protectie astrala foarte mare, care se poate mentine si in urmatorii doi ani. Udrea va conta de alte lucruri decat cele pe care a contat pana acum, dar este o harta de om extrem de ambitios", a explicat astrologul.

Astrele ii vor surade si lui Adriean Videanu, daca va sti sa se foloseasca de sansele sale. Astrologul sustine ca in aceste zile alianta pentru formarea guvernului pare stabila, insa perioade tensionate vor mai exista.

"Le-as atrage atentia - este o mare lupta pentru putere. Aceasta a inceput in octombrie si se incheie in mai", a mai spus Patrascanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#astre clasa politica, #preziceri astrale politicieni , #stiri politice
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ha, Ha, Ha!!! PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ha, Ha, Ha!!! PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ha, Ha, Ha!!!