Ce ne doresc politicienii pentru 2012

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 18:03
2903 citiri
Ce ne doresc politicienii pentru 2012

Mai multi politicieni romani au facut o serie de urari pentru anul 2012, pe ultima suta de metri a anului 2011.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, le ureaza romanilor un 2012 cu prosperitate si pace in suflet, dar si cu "cer senin".

In pragul Anului Nou 2012 primiti din partea mea un sincer "La Multi Ani", sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si cei dragi.

Tot ce va este benefic sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze cerul senin al vietii!

UN AN NOU FERICIT !, scrie Ion Iliescu pe blog.

Mesajul ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a fost si el unul incarcat de speranta pentru 2012.

"Le doresc romanilor ca noul an sa-i gaseasca in mijlocul familiei, al prietenilor si al tuturor celor la care tin.

2012 sa le aduca sanatate si toate implinirile pe care le asteapta. Sa fie curajosi si increzatori in sansele lor si ale noastre, ale tuturor.

Le doresc romanilor sa-si redescopere unitatea si dragostea de patrie. Impreuna putem trece peste orice dificultate, impreuna putem avea Romania pe care ne-o dorim.

2012 sa le aduca tuturor ganduri bune si dorinta de a face mai mult bine celor din jur, iubire, speranta si incredere in viitor.

La multi ani!", a scris Udrea pe Facebook.

Fostul prim-ministru Adrian Nastase spune ca Romania trece printr-un moment foarte greu, in care se intampla lucruri fara precedent si in care s-au adancit fracturile sociale, insa indeamna la optimism.

"Nu vreau sa fim pesimisti. Eu va indemn doar atat: sa ne cautam fiecare resursele interne si motivatia de a continua, gandind, in acelasi timp, ce trebuie sa schimbam.

Toate gandurile mele bune pentru un An Nou fericit, cu sanatate si implinirea dorintelor! La multi ani!", scrie pe blog Adrian Nastase.

Titlul postarii sale e unul glumet - "2012, pentru cei care nu cred in sfarsitul lumii.

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, a postat pe Facebook un mesaj scurt de Anul Nou: "Va doresc un an mai bun", alaturi de o poza cu planeta Terra, sustinuta de o plasa.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a postat, tot pe Facebook, o urare pentru Craciun si Revelion. "Va doresc, din suflet, un Craciun fericit si un An Nou mai frumos, mai senin, mai fericit!"

Aceeasi retea sociala a fost si alegerea presedintelui de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, cel care scrisese, inca de pe 26 decembrie: "Va doresc tuturor si fiecaruia in parte sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi! La Multi Ani!"

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#politicieni urari 2012, #mesaje An Nou politicieni , #stiri politice
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
sa ne mentinem la nivelul actual de prostie si sa-i mai suportam !