Codrin Ștefănescu îi ia apărarea lui Ludovic Orban: ”Așa am pățit și noi cu Liviu Dragnea! Exact la fel!”

Duminica, 22 August 2021, ora 12:32
4660 citiri
Codrin Ștefănescu îi ia apărarea lui Ludovic Orban: ”Așa am pățit și noi cu Liviu Dragnea! Exact la fel!”
Codrin Ștefănescu, fostul secretar general-adjunct al PSD FOTO Facebook/ Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general-adjunct al PSD, a scris un mesaj pe Facebook pentru Ludovic Orban, căruia îi ia apărarea și îi dă sfaturi în privința modului în care ar trebui să ducă lupta pentru șefia PNL împotriva lui Florin Cîțu.

Mai mult, referitor la șefii de organizații județene care îl susțin pe premier, Florin Ștefănescu face o paralelă cu Liviu Dragnea.

”Mesaj pentru Ludovic! Am înțeles cā 34 de șefi de organizații județene PNL au schimbat tabăra și merg cu Cîțu. Știu bine placa: dosare, amenințări, șantaj, am copii și rămân pe drumuri, băieții buni din pădure, așa a zis Johannis! Oameni curajoși și de mare caracter, nu-i așa? Așa am pățit și noi cu Liviu Dragnea! Exact la fel!

Erau 38 de șefi județeni, toți foști prieteni, plus secretarul general al PSD care-i coordona. Au semnat chiar și o scrisoare publicā, cā-i dictator, radical, cā dā in multinaționale, cā ne-a bāgat in război cu grupurile străine de interese, ceea ce e nasol și nu se face! Vezi, la el a fost mai greu, nu se comparā cu tine! Pentru cā tu ești bāiat ascultător, cuminte, ai sārit la miting cu reziștii, ai stat in genunchi in fata Codrutei, deci poți scāpa mai ușor!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Acesta i-a recomandat să lase primarii să spună public ”toate mizeriile liderilor trădători” și i-a sugerat ”să nu fie bun și politicos ca Liviu”.

”Dar poti face ceea ce am făcut eu: ridica primarii, ocupa sediile județene cu membrii adevărați și deloc sperioși, lasă-i sa iasā public și sa vorbeascā de toate mizeriile liderilor tåi trădători!! Și îți mai dau un sfat: după ce câștigi, rade-i! Sā nu fi bun și politicos ca Liviu, care nu m-a lăsat sa fac curățenie totala printre securici și infiltrați.

Ca altfel aveai opoziție astăzi de nu dormeai noaptea, asta in cazul puțin probabil ca ați fi câștigat alegerile! Liviu a crezut ca un nemernic trădător se poate schimba in timp, ei bine, nu! Nu se schimbā! Așa s-a născut sa fie! Îți scriu aceste rânduri pentru ca nu credeam ca poate fi mai rāu decât cu tine. M-am înșelat! A apărut Cîțu și coșmarurile noastre au fost depășite integral!”, a mai scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

#Codrin Stefanescu PSD, #Ludovic Orban, #congres PNL, #Liviu Dragnea , #stiri politice