Cum va functiona serviciul de ridicat masini abandonate din sectorul 6. Ciprian Ciucu: "Au trecut sase luni, le-a venit sorocul"

Miercuri, 12 Mai 2021, ora 12:43

   

Cum va functiona serviciul de ridicat masini abandonate din sectorul 6. Ciprian Ciucu: "Au trecut sase luni, le-a venit sorocul"
Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu spune ca desi a durat cinci luni sa infiinteze serviciul pentru ridicarea masinilor abandonate in sectorul pe care il conduce, incep deja sa apara primele rezultate.

"Daca nu ma ocupam din prima luna, nu l-am fi avut nici azi", a scris Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

"In primul rand a trebuit sa facem regulamentul, apoi a trebuit sa inventariem mii de masini pentru care termenul de notificare este de 6 luni si doar dupa acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul", a completat primarul.

Cum pot fi revendicate masinile ridicate"Cel mai greu sa obtinem un teren. Pana vom avea leasing operational pentru autoutilitare le inchiriem la cel mai bun pret pe care l-am gasit pe piata", a mai spus Ciucu, adaugand ca Politia Locala face constatarile, ADP le ridica.

"Proprietarii care vor sa le revendice au 6 luni le dispozitie, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o texa, care sa acopere costul ridicarii si al depozitarii. Sunt depozitate la bd. Preciziei nr. 24", a conchis Ciprian Ciucu.

Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2038 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
arsul
rank 2
Ciucu , Cotilde , baluta, primari adevarati
Bravo lor , desi rari, din cand in cand mai apar oameni de valoare din marea de lingai fomisti care se perinda pe la partide.Miracole se fac greu dar , atat cat se poate se vede miscare .Bravo lor sa speram ca reusesc sa faca cariera , nu ca daniel tudorache care cum a ajuns primar a dublat profitul firmei de curatenie, si si-a inbuibat fosta nevasta cu cntracte la primarie , despre dezastru firea nu are rost sa mai vorbim.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor