Editorial: Doamna Udrea, ne cam plictisiti!

Miercuri, 02 Septembrie 2009, ora 08:27
4232 citiri
Editorial: Doamna Udrea, ne cam plictisiti!

Ceea ce parea, initial, in laboratoarele de imagine ale PD-L, o palitura zdravana la adresa urmasilor lui "322", stransi uniti acum in Comisia Udrea, risca sa se transforme intr-un bumerang.

Si nu ma refer la tupeul fantastic de care da dovada doamna ministru, care-si permite (asta-i faza, isi permite!) sa catalogheze ilegala o comisie investita de Camera Deputatilor cu prerogativele oferite de lege in a cerceta o parohie a Executivului.

Este evident ca atata vreme cat "emitentul", camera inferioara a Parlamentului, nu revoca, schimba etc dispunerea organului ei legal, comisia functioneaza in baza unui regulament asumat de alesii neamului.

Ci la lalairea pe langa realitate, in care se transforma povestea audierii Elenei Udrea. Dupa scenariul incercat si intens mediatizat de acum doua saptamani, ministrul a venit la comisie, si-a baut cafeaua, s-a strambat inteligent de cateva ori, s-a contrazis cu Ludovic Orban pe un ton cam certaret, sa nu-l calific altfel, si-a luat andrelele din capul presedintelui comisiei, le-a infipt in procedura si a chemat liftul.

Acelasi mesaj - imi faceti buba la cap, ce cautati aici, sunteti ilegali, nici macar nu existati, eu respect Parlamentul, puneti mana si cititi documentele, uitati-va la televizor ca sa intelegeti, inregistrarile sunt elocvente, manati, maaai! - si de aceasta data am cascat cu nadejde ca circul se va termina curand.

Nu mi s-a mai intamplat sa ma muste somnul cu atata sete privind desfasurarea celei mai importante afaceri a statului aflat in criza, daca te ghidezi dupa cantitatea de informatie revarsata despre zulufii blonzi si-ale lor tremurari in vant.

Si atunci am pornit pe scari, sa interceptez comitetul de pensionari veniti de la piata si stransi in fata blocului. Cum li se parea? Nicicum, nu-i mai intereseaza afacerea, s-a prafuit. Ca sa fie sondajul reprezentativ, mi-am sunat toti prietenii. Au urmarit? Ce? Madam Udrea! Ce-a mai(!) facut? Aceeasi faza! Neinteresat. Ce credea familia? Vax! Nevasta? Bai, tu te plictisesti?

... Asa-i! Dar ei inca nu au aflat si s-ar putea ca la sedintele de analiza, cand va fi prea tarziu, sa remarce un mic amanunt: intre dorintele lor si ale noastre nu exista nici o legatura.

Plictiseala este cel mai mare adversar al lui Traian Basescu si al vectorilor de imagine trimisi in transee. Cine face natiunea sa caste a pierdut-o, pentru ca natiunea se muta de la televizor in parc. Si astfel, mesajul, construit pentru a stimula emotional-victimiza-strange voturi, n-ajunge la natarai. Ca ei erau plecati!

Si cu greu o mai lipesti de cablu, de vreme ce interesul ei s-a carat. Iar astfel, nu afla ca presedintele nu si-a anuntat candidatura, deoarece are pe agenda criza si-a patriei cinstire, ca Elena Udrea vrea sa zdrobeasca oranduirea cea cruda si nedreapta, iar nivelul de trai a saltat, pe nesimtite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Udrea comisie, #Elena Udrea plictis, #Elena Udrea lift , #stiri politice