Elena Basescu: Nu doresc ca PD-L sa aleaga intre mine si intelectuali (Video)

Miercuri, 18 Martie 2009, ora 13:11
8275 citiri
Elena Basescu: Nu doresc ca PD-L sa aleaga intre mine si intelectuali (Video)

La scurt timp dupa ce a fost anuntata retragerea Elenei Basescu din PD-L, fiica presedintelui a aparut, zambitoare, in fata presei, pentru a-si explica gestul.

Motivand "o larga campanie de presa din care au de pierdut tata si Partidul Democrat", fiica presedintelui a anuntat ca nu va mai candida pe listele PD-L la europarlamentarele din iunie.

"Contrar celor aparute in presa, vreau sa stiti ca nu tata mi-a impus candidatura si nici partidul nu a acceptat servil acest lucru. Lista nu a fost aprobata de conducerea PD-L", a explicat Elena Basescu, la sediul partidului din care a ales sa plece.

"Nu doresc ca tatal meu sa fie acuzat de nepotism, nu doresc ca PD-L sa fie pus in situatia de a alege intre mine si intelectuali, de aceea mi-am depus candidatura ca independent", a mai spus Elena Basescu, fara sa-si dea seama, probabil, ca a facut inca o gafa, plasandu-se in tabara opusa intelectualilor din partid.

Constienta ca pana la 7 aprilie s-ar putea sa nu adune numarul de semnaturi necesare pentru depunerea candidaturii ca independent, Elena Basescu a cerut ajutorul tinerilor democrat-liberali.

"Sunt constienta ca nu am sanse reale de a ocupa un loc in Parlamentul European ca independent, mai ales ca pana la 7 aprilie legea prevede sa adun 100.000 de semnaturi. Exista posibilitatea sa nu le adun, deci sa nu pot candida. De aceea, imi rog prietenii din organizatia de tineret a PD-L sa ma ajute sa incercam sa adunam semnaturile, daca vor primi acceptul partidului", a mai spus tanara fosta fotomodel, actualmente politician independent.

Cat despre resursele financiare de care dispune in cursa electorala, Elena Basescu a dezmintit ca ar avea un salariu de 8.000 de euro, fiind angajata la compania privata Luxten.

"Am inceput de la un salariu de 300 de euro si am ajuns acum la o mie si un pic de euro", a sustinut fiica presedintelui. "Resurse financiare importante nu am, insa am hotarare si determinare", a conchis Elena Basescu.

Desi nu e sigura ca va strange semnaturile necesare pentru depunerea candidaturii, tanara si-a ales deja insemnul electoral, "EBA", "care este si numarul de la masina", a adaugat zambind larg Elena Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarația lui Iohannis care l-a stârnit pe CTP: ”Eram deja cu AK-47 în poziție de tragere. Vreo 10 secunde ne-am împușcat în ochi...”
Declarația lui Iohannis care l-a stârnit pe CTP: ”Eram deja cu AK-47 în poziție de tragere. Vreo 10 secunde ne-am împușcat în ochi...”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni caracteristici ultima declarație a președintelui Klaus Iohannis, privitoare la stagiul militar obligatoriu în România. ”România...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Elena Basescu, #declaratie, #demisie PDL , #stiri politice