Honorius Prigoana: Cei care pierd nu vor sa recunoasca

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 19:35
2824 citiri
Honorius Prigoana: Cei care pierd nu vor sa recunoasca
Foto: Realitatea TV

Honorius Prigoana a declarat luni ca problema in politica din Romania este ca aceia care pierd nu vor sa recunoasca acest lucru si ca intotdeauna cauta scuze pentru infrangerea lor.

"Din punctul meu de vedere orice dezbateri despre aceste lucruri in politica mi se par nelalocul lor. Cei care pierd nu vor sa recunoasca, nu este niciodata vina lor, nu au gresit, intotdeauna au fost anumite forte paranormale", a declarat Prigoana la Realitatea TV, referitor la declaratiile lui Mircea Geoane potrivit carora, Traian Basescu are specialisti in ezoterism la Cotroceni.

Honorius a mentionat ca in politica romaneasca este nevoie de oameni care sa isi asume raspunderea.

Tanarul politician a mai spus ca nu crede ca in staff-ul presedintelui Romaniei ar fi existat cineva cu puteri paranormale.

"Am fost in echipa de sustinatori ai presedintelui, toti oamenii au fost cunoscuti. Este adevarat ca, intre prima si cea de-a doua dezbatere, sustinatorii s-au schimbat, insa toti aveau notorietate", a spus Honorius Prigoana.

Prigoana a adaugat ca nu i se pare normal ca un candidat sa fie deranjat de oamenii ce s-au plimbat prin spatele camerelor.

"Pot sa spun ca in spatele camerelor erau foarte multe persoane. Erau multe televiziuni, fotografi, ziaristi, consilierii de imagine, era foarte multa lume in spatele camerelor si nu inteleg de ce un candidat ar fi fost deranjat de prezenta lor acolo, mai ales ca ei mergeau incet ca sa nu deranjeze pe nimeni", a mentionat Prigoana.

De asemenea, Honorius Prigoana a adaugat ca nu este normal ca al doilea om in stat sa vina cu astfel de scuze si sa nu isi recunoasca invingerea, asa cum a facut-o el duminica seara.

"Nu este posibil ca al doilea om in stat sa vina cu astfel de explicatii. In loc sa recunoasca ca a fost invins vine cu aceste explicatii. Eu l-am sunat aseara pe domnul Stroe, de patru ori, insa nu a raspuns. Am vrut sa il felicit", a completat Honorius Prigoana.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Honorius Prigoana politica, #Honorius Prigoana flacara violet, #Honorius Prigoana puteri paranormale , #stiri politice