Honorius Prigoana: Voi avea o campanie nonconformista

Sambata, 02 Ianuarie 2010, ora 16:16
4508 citiri
Honorius Prigoana: Voi avea o campanie nonconformista

Candidatul PD-L in colegiul 1 pentru Camera Deputatilor din Bucuresti, Honorius Prigoana, spune ca va duce o campanie nonconformista, urmand sa organizeze in perioada urmatoare si o lansare oficiala a candidaturii sale.

Prigoana jr. a precizat ca programul sau electoral a fost deja finalizat, urmand sa-l prezinte in cadrul unei intruniri electorale de lansare a candidaturii pentru postul de deputat ramas vacant dupa ce demisia din Parlament a lui Bogdan Olteanu.

"Programul si sloganul vor fi anuntate in zilele urmatoare in cadrul lansarii candidaturii. Pana atunci, vrem sa fie o surpriza. Tot atunci vom anunta si care va fi sediul meu de campanie. Programul electoral este deja finalizat, are destul de multe puncte pentru ca stiam demult care sunt problemele cetatenilor din sectorul 1", a declarat Honorius Prigoana pentru NewsIn.

In privinta desfasurarii campaniei, Prigoana isi propune sa vina cu multe elemente de noutate care sa o diferentieze de campaniile desfasurate pana acum. "Afisele inca nu le-am tiparit pentru ca lucram inca la conceptie si la grafica, dar ce pot sa va spun este ca va fi o campanie nonconformista. Va fi ceva nou si sper sa va placa atunci cand le voi prezenta la lansare", a mai spus Prigoana.

Si Radu Stroe se pregateste

Contracandidatul sau de la PNL, Radu Stroe urmeaza sa finalizeze si el pregatirile pentru campanie in cursul zilei de duminica. "Maine dimineata voi avea o intalnire cu seful meu de campanie, domnul Andrei Chiliman, in cadrul careia vom pune la punct toate detaliile organizatorice privind campania din colegiu", a spus, sambata, secretarul general al PNL.

Alegerile anticipate in Colegiul uninominal 1 din Capitala vor avea loc la data de 17 ianuarie, iar campania electorala incepe la 3 ianuarie si se va incheia la 16 ianuarie, la ora 7.00. La alegerile partiale, campania electorala dureaza 15 zile. Pentru acest colegiu s-au inscris in cursa Radu Stroe, PNL, si Honorius Prigoana, PDL, fiul deputatului Silviu Prigoana.

Candidatura lui Honorius Prigoana o inlocuieste pe cea a lui Viorel Tudorache, care fusese deja inregistrata la BEM. Viorel Tudorache a declarat, de asemenea, ca si-a retras candidatura la alegerile parlamentare din Colegiul 1 al Capitalei in urma unei discutii cu presedintele PDL Emil Boc, care i-a explicat ca Biroul Permanent al partidului a decis sa-l sustina pe Honorius Prigoana.

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, impreuna cu presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, au stabilit sa incheie un protocol politic la nivelul Capitalei pentru sustinere reciproca in alegerile partiale si promovarea in comun in Parlament a proiectelor celor doua formatiuni.

In baza acestui protocol, "a gentlemen's agreement", cum l-au numit liderii bucuresteni ai celor doua formatiuni, PSD nu a inscris in cursa un candidat pentru colegiul 1, urmand a-l sustine pe cel al PNL. Protocolul urmeaza a fi semnat saptamana viitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#campanie nonconformista Honorius Prigoana, #alegeri anticipate Colegiul 1 , #stiri politice
Comentarii
Poza cetatean_revoltat_apolitic
cetatean_revoltat_apolitic
rank 2
@ Honorius Prigoana -BANI - care ii risipesti in campanie , ar trebui sa-i duci la un azil de batrini ....