Lavinia Sandru: In turul doi, PIN il sustine pe contracandidatul lui Basescu

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 11:44
2334 citiri
Lavinia Sandru: In turul doi, PIN il sustine pe contracandidatul lui Basescu

Partidul Initiativa Nationala il va sustine, in turul doi al alegerilor prezidentiale, pe contracandidatul lui Traian Basescu, a declarat joi, la TV Ziare.com. presedintele partidului, Lavinia Sandru.

Lavinia Sandru a subliniat ca il va vota pe candidatul PIN in primul tur, iar in turul doi partidul va oferi sustinerea contracandidatului lui Basescu.

Urmariti inregistrarea emisiunii cu Lavinia Sandru AICI.

"Am vazut ce poate sa faca acest om si ce nu poate sa faca. Suntem izolati pe harta politica a lumii, in Europa nu contam, foarte multi bani care puteau sa vina aici nu vin, economia este izolata. Am putea sa exportam produse romanesti si n-o facem pentru ca nu se fac negocieri. Nu e timp sa se faca negocieri din pricina scandalurilor politice interne", a declarat Lavinia Sandru.

Potrivit presedintelui PIN, candidatul-supriza al partidului va fi lansat la Congresul din 16 octombrie. Partidul ca doctrina merge pe linie ecologista, sustine Sandru, iar "in Parlamentul European ecologistii colaboreaza foarte bine cu partidele socialiste si social-democrate".

Sandru exclude insa o colaborare cu Partidul Verde, pentru ca situatia acestei formatiuni ar fi neclara. In ceea ce priveste o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, Lavinia Sandru sustine ca nu are varsta necesara pentru a candida.

Basescu m-a trimis pe centura chiar de ziua mea

In ceea ce priveste afirmatiile lui Traian Basescu privind "centura politica", Lavinia Sandru sustine ca episodul a fost generat de atitudinea presedintelui, care isi dorea "sa controleze tot".

"Traian Basesescu m-a trimis pe centura in 2005 chiar de ziua mea, pentru ca nu intelegeam de ce trebuie sa tacem din gura, sa nu mai spunem anumite lucruri", sustine Sandru, adaugand ca "in Opoizitie trebuie sa te comporti intr-un fel", iar la putere altfel.

Traian Basescu este un politician care, din pacate, a inteles rapid ca la putere trebuie sa fii altfel, si sa cauti sa controlezi tot, "sa incerci sa-i santajezi pe toti", sustine Sandru.

"(...)Nu ma putea cumpara cu nimic. Toti avem un pret, chiar si eu am un pret, insa acesta este o Romanie normala iar Traian Basescu nu a putut sa ofere acest lucru", conchide Sandru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Lavinia Sandru, #PIN turul doi, #PIN contracandidat Basescu , #stiri politice