Oglinda sparta - Moni si EBa

Sambata, 06 Iunie 2009, ora 16:49
5968 citiri
Oglinda sparta - Moni si EBa

Sunt o diva, defilez pe podium si am un corp care nauceste barbatii, asa ca, in mod sigur, ma pricep si la politica. Un pic ilogic, nu? Si totusi asta pare a fi teoria dupa care se ghideaza doua tinere domnite cu pretentii de afirmare in politica: Moni si EBa.

La prima vedere am putea spune ca cele doua nu au nimic in comun. De fapt, exista mai multe asemanari intre ele decat deosebiri.

Amandoua si-au construit un nume pe spatele unui barbat puternic, se dau fotomodele de top, poarta haine de mii de euro, isi pierd noptile prin cluburi de fite si, mai nou, amandoua fac politica.

Moni, de ce?

Moni Columbeanu si-a castigat statutul de vedeta (mai degraba de carton) maritandu-se cu un barbat cu 30 de ani mai batran, dar putred de bogat, si prin numeroase alte scandaluri, inclusiv unul legat de o partida de sex oral intr-un loc public.

Acum, are o noua preocupare fara nicio legatura cu ocupatia sa de fotomodel. Sotia lui Iri se documenteaza intens si tine neaparat sa fie si politician. Pentru asta a devenit imaginea si purtatoarea de cuvant a lui Nati Meir, candidat independent la presedintia Romaniei.

Ce legatura are Monica fosta Gabor cu politica? Niciuna. Ce pregatire? Probabil doar cea oferita de socrul sau, care o invata trei cuvinte noi pe zi, cum singura a declarat intr-o emisiune televizata.

Avand in vedere stilul nonconformist (eufemistic vorbind) al lui Nati Meir, care nu e la prima candidatura pentru Cotroceni, nu ar trebui sa ne mire ca si-a ales acest gen de portavoce.

Insa doamna Columbeanu si-a luat in serios rolul asumat recent in politica si face valuri in presa cu actiunile ei. Ultima gaselnita: ea si Nati Meir au vrut sa patrunda in inchisoarea de la Jilava ca sa doneze niste televizoare si sa-si faca nitel de campanie printre detinuti.

Cand Administratia Penitenciarelor le-a refuzat accesul, au trimis comunicate furibunde la toate redactiile, in care acuza autoritatile ca deschid portile doar demnitarilor, ignorand doi "oameni obisnuiti" care voiau sa-i ajute pe bietii condamnati.

Singura intrebare care imi vine acum in minte este: Dar de ce, Moni? De ce toate astea? Tot pentru bani?

EBa, fa-te ca gandesti!

Alt fotomodel catapultat in politica, de ceva vreme insa, este Elena Basescu. Dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor gratie relatiei cu fiul dusmanului politic al tatalui sau si aparitiilor nocturne prin cluburi de fite din Capitala, EBa s-a apucat de politica, mergand pe urmele tatalui - presedinte si parca putin impotriva vointei lui.

Acum se vrea europarlamentar, independent (desigur!), ca sa nu faca rau partidului de suflet. Spre deosebire de Moni, Elena Basescu are un background politic gratie tatalui sau si a copilarit practic prin curtea de la Modrogan. Insa fix la fel ca sotia lui Iri, nu stie sa lege doua vorbe fara sa faca vreo gafa.

Se supara si mai ca boceste cand o ataca presa pe tema greselilor gramaticale. Daca ar fi fost doar "succesurile", oricine i le putea ierta, insa din pacate mezina presedintelui calca in strachini la fiecare interventie televizata sau interviu.

Asa aflam ca Clujul e Capitala Aradului, Maria Basescu vorbeste cu papagalii, drogurile ar trebui legalizate si ca Poponet e baiat de treaba. Cand isi da seama ca a spus o prostie, incearca sa se justifice, ceea ce o afunda si mai rau in penibil. Prima regula in politica e: daca dai o duda, apoi fa-te ca ai uitat si o sa uite si electoratul. Ea insa nu stie asta.

In campania pentru europarlamentare, si EBa, la fel ca Moni, a facut niste trasnai bizare, care nu se potrivesc deloc stilului ei. De pilda, a lasat deoparte geanta Louis Vuitton si pantofii Jimmy Chou, si-a prins flori in par si a dansat manele, ca sa intre in gratia alegatorilor cu astfel de preferinte muzicale.

De ce s-au incurcat aceste doua femei frumoase cu blestemata de politica numai ele stiu. Le asteptam cu drag pe scena politica pe Simona Sensual, Nicoleta Luciu si Mama Natura. Deja stim ca Alina Plugaru a vrut sa intre in PD-L si a fost refuzata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Moni Columbeanu EBA, #Moni Elena Basescu , #stiri politice