Parlamentarii PSD nu vin la audierea ministrilor din Cabinetul Negoita

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 15:27
1446 citiri
Parlamentarii PSD nu vin la audierea ministrilor din Cabinetul Negoita

Senatorul Lia Olguta Vasilescu a declarat, marti, la Craiova, ca parlamentarii PSD nu se vor prezenta la audierile membrilor Cabinetului Negoita, afirmand ca unii dintre ministrii propusi au mai fost audiati si ar fi o pierdere de timp sa le mai asculte inca o data programele.

"Un guvern se voteaza in ansamblu si, ca sa treaca toti neavenitii, toti indivizii care nu s-au ocupat pana acum decat de praduiala timp de un an de zile si nu le-a pasat de soarta acestei tari, cred ca deja este mult prea mult. Asadar, nu vom participa la aceasta farsa de prost gust, la aceasta comedie in care vrea Traian Basescu sa ne atraga sa jucam si nu vom participa nici macar la audieri.

De ce? Pentru ca i-am mai audiat o data pe acesti domni ministri, i-am mai respins de doua ori pana acum, o data prin motiunea de cenzura, inca o data prin votul pe care l-am dat la investirea guvernului Croitoru si, in aceste conditii, consideram ca nu este cazul sa ne batem joc de timpul nostru si de al oamenilor si consideram ca putem face ceva mai util in aceasta perioada", a afirmat Lia Olguta Vasilescu, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Dolj.

Social-democrata a mai precizat ca singurul ministru care ar primi un aviz favorabil este Bogdan Aurescu, pe care in considera un "profesionist desavarsit".

"Este aceeasi Marie, cu alta palarie. Colegii mei spun ca este deja un abuz de drept al presedintelui Traian Basescu cand incearca a treia oara sa vina si sa supuna Parlamentului o lista cu un guvern care a picat deja de doua ori. (...).

Cei de la PD-L nu au luat nici un fel de masuri anticriza si cand am venit noi cu masuri anticriza am stat o luna de zile sa se intoarca domnul Adriean Videanu din concediu ca parca aceasta era prioritatea Romaniei si, in aceste conditii, mi se pare inadmisibil sa vii iar cu Pogea la Finante, iarasi cu Berceanu la Transporturi, iarasi cu Videanu la Ministerul Economiei.

Practic, singura floare pe care o au in acel guvern este Bogdan Aurescu, pe care, asa cum stiti, comisiile parlamentare nu l-au picat data trecuta asta pentru ca este un profesionist desavarsit", a mai sustinut Lia Olguta Vasilescu.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seara ca liberalii vor decide intr-o reuniune a partidului daca vor participa la sedinta de investitura a Cabinetului Negoita, dar ca, din punctul sau de vedere, este vorba de "un Guvern al unui partid minoritar, un Guvern personal al unui om".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#PSD audieri ministri Negoita, #Lia Olguta Vasilescu , #stiri politice
Comentarii
Poza ORD
ORD
rank 5
E vointa voastra,a senatorilor,si nu a alegatorilor. Pentru aceasta e nevoie de consultarea alegatorilor din Colegii.