Parlamentul incepe dezbaterea bugetului de stat pe 2021

Joi, 25 Februarie 2021, ora 07:16
1571 citiri
Parlamentul incepe dezbaterea bugetului de stat pe 2021
Parlamentul incepe dezbaterea bugetului de stat FOTO Facebook/Parlamentul Romaniei

Parlamentul incepe joi dezbaterea proiectelor legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021.

Guvernul a transmis marti Legislativului cele doua proiecte de lege.

Pana joi dimineata, la ora 10,00, deputatii si senatorii pot depune amendamente la cele doua proiecte. Acestea urmeaza sa fie centralizate pana la ora 12,00 si transmise comisiilor parlamentare.

Sedintele comune ale comisiilor de specialitate ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru examinarea si depunerea avizelor la Comisiile pentru buget, finante si banci au loc joi, intre orele 12,00 si 16,00, conform calendarului de dezbatere aprobat de Birourile permanente reunite. Tot joi, intre orele 14,00 - 16,00, au loc dezbateri generale in cadrul Comisiilor pentru buget, finante si banci.

Ulterior, pana sambata, la ora 14,00, sunt prevazute dezbateri in cadrul Comisiilor pentru buget, finante si banci cu ordonatorii principali de credite si elaborarea rapoartelor asupra proiectelor legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021.

Rapoartele Comisiilor pentru buget, finante si banci trebuie depuse luni, la ora 10,00.

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni, de la ora 14,00, pentru a stabili timpii de dezbatere in plenul Parlamentului.

Luni, incepand cu ora 16,00, va avea loc sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, fiind programate dezbateri generale si dezbateri pe anexe, iar marti va fi dat votul final la proiectele legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa B, la Debrecen, la Campionatul European din 2024, cu reprezentativele Muntenegru, Cehia şi Serbia, potrivit tragerii la sorţi de joi,...
Lipsa eficienței energetice a clădirilor publice costă România 6 miliarde de lei pe an. Ce am putea face cu acești bani
Lipsa eficienței energetice a clădirilor publice costă România 6 miliarde de lei pe an. Ce am putea face cu acești bani
România are peste 242.000 de clădiri publice al căror consum este peste 200-250 kWh/metrul pătrat, iar media recomandată la nivel european este de 140kWh/metrul pătrat, se arată într-un...
#Parlament, #Romania, #dezbatere, #buget de stat , #stiri politice