Studiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatatii din tari ale UE

Duminica, 21 Martie 2021, ora 22:35
44127 citiri
Studiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatatii din tari ale UE
Studiile lui Vlad Voiculescu versus ale altor ministri ai Sanatatii FOTO Facebook

Pregatirea academica a actualului ministru al Sanatatii din Romania a facut obiectul atentiei publice in ultima perioada. Ziare.com a consultat CV-ul lui Vlad Voiculescu si l-a comparat cu cele ale unor omologi din tari ale Uniunii Europene.

Ziare.com va propune o comparatie intre studiile lui Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si ale altor ministrii ai Sanatatii din zece state membre ale Uniunii Europene.

Vlad Voiculescu - Romania

Vlad Voiculescu a absolvit liceul din Pucioasa, judetul Dambovita, in anul 2001. A facut licenta si masterul la Vienna University of Economics and Business, din Austria, iar lucrarea sa de disertatie s-a numit "Dinamica pietei muncii in tranzitia Romaniei spre economia de piata".

Kostadin Angelov - Bulgaria

Kostadin Angelov a absolvit Universitatea de Medicina din Sofia si are un master in medicina, sanatate publica si management al sanatatii. In 2010 si-a finalizat specializarea in chirurgie si a facut o serie de cursuri postuniversitare in oncologie chirurgicala si chirurgie hepatobiliara. In 2015 a mai facut un master, in finante, la Universitatea de Economie Nationala si Mondiala din Sofia.

Magnus Heunicke - Danemarca

Magnus Heunicke a absolvit Scoala Nationala de Jurnalism din cadrul Universitatii Aarhus, din Danemarca, in 2002.

Olivier Veran - Franta

Olivier Veran a studiat medicina la Universitatea Joseph Fourier, din Franta. Si-a sustinut teza in neurologie in 2008, cu titlul "Confuzia de origine epileptica in randul populatiei varstnice". A facut un master in management si politici in domeniul sanatatii, la Institutul de Studii Politice din Paris, in 2012.

Jens Spahn - Germania

Jens Spahn a absolvit scoala episcopala Canisius Ahaus, din Germania. Ulterior, a lucrat ca functionar bancar, iar in 2003 a studiat stiinte politice si drept la Universitatea din Hagen. Si-a luat diploma de licenta in 2008 si a facut un master in acelasi domeniu, in 2017.

Vasilis Kikilias Kikilias - Grecia

Vasilis Kikilias a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii din Atena, in 2002. A facut un master in managementul sanatatii, la Scoala Nationala de Sanatate Publica. Are si un doctorat in medicina, la Universitatea din Atena.

Roberto Speranza - Italia

Roberto Speranza are o diploma in stiinte politice, la Universitatea Luiss "Guido Carli", din Roma. A urmat cursurile de economie internationala ale "London School of Economics" si are un doctorat in istoria Europei mediteraneene, la Universitatea Basilicata.

Carolina Darias - Spania

Carolina Drias a absolvit dreptul la Universitatea de La Laguna, din Tenerife. Ulterior a obtinut un doctorat, teza fiind numita "Noi perspective in stiinta juridica".

Lena Hallengren - Suedia

Lena Hallengren este licentiata in educatie, absolvind Universitatea Kalmar, din Suedia.

Miklos Szocska - Ungaria

Miklos Szocska a absolvit Universitatea de Medicina Semmelweis, din Ungaria, in 1989. A facut un master in administratie publica la Universitatea Harvard, in 1998, si un doctorat la Universitatea Semmelweis, in domeniul managementului schimbarii, in 2003.

Rudolf Anschober - Austria

Rudolf Anschober a absolvit Academia Pedagogica din Salzburg in 1983.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa B, la Debrecen, la Campionatul European din 2024, cu reprezentativele Muntenegru, Cehia şi Serbia, potrivit tragerii la sorţi de joi,...
Lipsa eficienței energetice a clădirilor publice costă România 6 miliarde de lei pe an. Ce am putea face cu acești bani
Lipsa eficienței energetice a clădirilor publice costă România 6 miliarde de lei pe an. Ce am putea face cu acești bani
România are peste 242.000 de clădiri publice al căror consum este peste 200-250 kWh/metrul pătrat, iar media recomandată la nivel european este de 140kWh/metrul pătrat, se arată într-un...
#Vlad Voiculescu, #studii, #Romania, #ministrul sanatatii, #studii voiculescu , #stiri politice