Vanghelie face pomeni electorale chiar inainte de Inviere

Sambata, 26 Aprilie 2008, ora 19:22
2549 citiri
Vanghelie face pomeni electorale chiar inainte de Inviere

Cartierul Rahova, strada Dunavat, sambata, 25 aprilie, ora 16,00.

In timp ce oamenii isi faceau siesta inainte de Slujba de Inviere sau gospodinele dereticau prin casa pregatind ce mai era de pus pe masa in Noaptea Sfanta, mare zarva mare afara.

O duba mare si alba a oprit in mijlocul strazii, din ea s-au dat jos 4-5 baieti vanjosi in tricouri rosii pe care scria cu litere de-o schioapa PSD. Au luat din masina niste pungi si au inceput sa sune pe la casele oamenilor. "Din partea domnului primar Vanghelie", le ziceau oamenilor care raspundeau la usi si care se trezeau in brate cu o sacosa uriasa, rosie, pe care scria, fireste, PSD.

In punga, ce sa vezi? Belsug maxim: faina, zahar, ulei, orez, spaghete, ciuperci, un cozonac Panetone, din ala frumos ambalat in cutie, o sticla de Pepsi de 2,5 l, doua casolete cu carnati afumati si o rulada cu crema. "Festin de Paste, din partea lui Vanghelie", se bucurau unii oameni. Altii insa ziceau, printre dinti, ca strada Dunavat nu a fost asfaltata niciodata, ca e plin de gropi si praf, ca Vanghelie n-a facut nimic pentru ei, dar se trezeste inainte de alegeri sa-si aduca aminte ca are nevoie de voturi.

Pomana electorala deghizata in cadou de Paste a fost impartita pe tot parcursul dupa amiezii in cartier, desi legea spune ca in campania electorala, care, de altfel, incepe abia pe 2 mai, nimeni nu are voie sa imparta alegatorilor mancare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie - 5 mai) va fi unul cu alternanţe semnificative de temperatură, atât pe timpul zilelor, cât şi pe...
#alegeri, #paste, #Vanghelie, #pachete mancare , #stiri politice