Vanghelie: Nica a fost demis pentru a descoperit ilegalitatile unor grei din PD-L

Joi, 01 Octombrie 2009, ora 22:37
4073 citiri
Vanghelie: Nica a fost demis pentru a descoperit ilegalitatile unor grei din PD-L

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca Dan Nica a fost demis de la ministrul de Interne deoarece in urma unor controale demarate s-a descoperit ca niste lideri PD-L sunt implicati in afaceri ilegale facute la Prahova si Oravita.

"In aceasta perioada cu Dan Nica sau fara si cu Vasile Blaga si fara Vasile Blaga ministerul de Interne functioneaza cu niste oameni care nu poti sa apesi pe buton si sa faca cum spui tu. In urma unor controale efectuate de domnul Nica s-a descoperit ca unii lideri PD-L sunt implicati in afaceri ilegale", a declarat liderul PSD Bucuresti la Antena 3.

Marian Vanghelie a declarat ca dunt niste controale facute la Prahova si Oravita si exista niste dosare si la DNA, dar a refuzat sa dea nume concrete din randul democrat liberalilor pentru ca nu conduce el DNA-ul.

"Ministerul de Interne si ISPJ au anchetat si au descoperit niste ilegalitati la Oravita. Sunt si niste declaratii date de anumite persoane. Se pare ca domnu Nica i-a deranjat. Cei de la PD-L au venit cu un pret de 22 de milioane de euro mai putin pentru privatizarea Electrica Oltenia.

Un exemplu este Adriean Videanu care a propus oferta de 22 de milioane de euro in ideea ca noi vrem sa ramanem la guvernare o sa facem un compromis si o sa acceptam. Nica a spus ca nu se poate asa ceva. Nu vrem sa fim partasi la afacerile lor", a mai declarat liderul PSD Bucuresti.

Fac unii lideri PD-L afaceri ilegale?

Marian Vanghelie a declarat joi pentru Inpolitics ca in urma unor controale efectuate de MAI s-a descoperit ca unii grei din PD-L fac afaceri ilegale de miliarde derulate in Prahova si Oravita.

"Din informatiile care mi-au ajuns la urechi, structurile IGP, crima organizata si alte departamente grele ale politiei, au derulat in ultimele luni ample anchete in legatura cu anumite afaceri ilegale de miliarde, in special unele derulate in Prahova si in zona Oravitei. Din ce stiu eu, e vorba de afaceri cu produse petroliere, de tranzactii cu vagoane intregi de combusibili care nu se regasesc integral in acte, iar afacerile respective au legatura cu nume sonore din PD-L. Anchetele politiei constituie in acest moment dosare care se afla, din ce am auzit, la DNA.

E nereal sa spui ca aceste anchete au fost ordonate de dl.Nica, la fel cum nereal e sa crezi ca cineva poate comanda politia asa de usor. Pur si simplu, oamenii legii si-au facut datoria in acele dosare si anchetele si-au urmat cursul, fara ordin de la nimeni. E probabil ca prin debarcarea domnului Nica, insa, PD-L sa incerce blocarea acelor dosare sau intirzierea lor, pina dupa alegeri si cred ca la aceste afaceri facea referire dl.Nica la televizor, cind a vorbit de deranjul pe care l-a produs", a declarat Vanghelie.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Dan Nica demis Interne, #descoperi afaceri ilegale PSD, #afaceri petrol Prahova Oravita , #stiri politice
Comentarii
Poza Victor Pitigoi
Victor Pitigoi
rank 5
Poza gelu
gelu
rank 1
Basescu a reusit prin aceasta mineriada guvernamentala!!! Sa puna mina si pe ministerul MAI dar si pe toate sursele finaciare ale Guvenrului ce sunt alimentate din bugetul de stat. Daca doar 5% procente din resursele guvernului vor fi smenuite de minis