Vanghelie: Situatia Romaniei nu poate fi rezolvata cu "Gaagle"

Luni, 15 Iunie 2009, ora 14:18
5298 citiri
Vanghelie: Situatia Romaniei nu poate fi rezolvata cu "Gaagle"

Marian Vanghelie, liderul PSD Bucuresti, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca Traian Basescu a creat panica in randul populatiei pentru ca in momentul de fata problema este delicata si nu poate fi rezolvata cu "Gaagle, Gaaegel....Google".

"A creat panica in randul populatiei, iar el baleteaza si spune mereu altceva. Ministrii PSD nu au reactionat duminica pentru ca au respectat institutia Guvernului.

Cred ca Traian Basescu nu l-a respectat pe Emil Boc si pe ministrii lui. De fapt Traian Basescu nu respecta pe nimeni. Stiti deja foarte bine parerea mea despre formarea Coalitiei, a fost un compromis creat pentru Romania. Insa in momentul de fata problema este delicata", a mai declarat edilul sectorului 5.

Mai mult chiar, Marian Vanghelie sustine ca situatia in care se afla Romania nu poate fi rezolvata cu "Gaagle".

"Situatia actuala nu poate fi rezolvata cu Gaagle, Gagle, Gugle....Google... Vedeti ce faceti cu Google. Trebuie sa o tratam cu foarte mare resposabilitate, nu sa ii speriem pe romani si trebuie sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor.

Nu cu asemenea formule, de a spune ce trebuie sa invete romanii si cum gasesc pe Goagal, Gagal, Google, asa, unde gasim papadia si unde ne interesam de Herodot. Asta este un circ!

Daca se intampla asa ceva in timpul guvernarii lui Nastase presa ar fi discutat o luna de zile. In perioada anterioara s-ar fi intamplat aceste lucruri, este vorba de un principiu", a mai declarat liderul PSD Bucuresti.

Vanghelie a marturisit ca si el a intrat la ora sase dimineata pe motorul Google date despre Herodot, asa cum spusese presedintele Traian Basescu in sedinta de Guvern de duminica.

"Eu m-am dus acolo ca a zis presedintele si am retinut ca Herodot a trait in perioada 484 - 425 inainte de Hristos", a mai spus edilul sectorului cinci.

Marian Vanghelie a mai spus ca duminica a venit dirigintele sa le traseze sarcinile ministrilor si a ajuns sa spuna unde sa gaseste papadia.

"As vrea sa ma intrebati cine este Traian Basescu in ianuarie 2009. A da... ianuarie 2010, azi (luni, n.red) sunt putin obosit", a mai spus Vanghelie.

Marian Vanghelie ia în calcul o candidatură la Primăria Sectorului 5. ”În câteva zile mă hotărăsc. Nu mai merge cu roaba și lopata”
Marian Vanghelie ia în calcul o candidatură la Primăria Sectorului 5. ”În câteva zile mă hotărăsc. Nu mai merge cu roaba și lopata”
Marian Vanghelie a declarat că se gândește să candideze din nou pentru funcția de primar a Sectorului 5, ca independent. El susține că ar profita de faptul că actualul edil, Cristian...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Marian Vanghelie, #semana panica, #Gaagle Google , #stiri politice