Ziare.com

Comisiile parlamentare dezbat legile Educatiei si salarizarii unice

Miercuri, 09 Septembrie 2009, ora 08:01

   

Comisiile parlamentare dezbat legile Educatiei si salarizarii unice
Doua proiecte de lege pentru care Guvernul isi asuma raspunderea intra miercuri in dezbaterea comisiilor parlamentare.

Comisiile de Educatie si cele de Administratie Publica din Senat si din Camera Deputatilor discuta miercuri pe baza proiectului legii Educatiei si cel al salarizarii unice a bugetarilor.

La dezbaterea pe Educatie este invitat si ministrul Ecaterina Andronescu.

Parlamentarii au doar pana vineri timp sa depuna amendamente la proiectele de lege, pe care Executivul isi va asuma raspunderea pe 15 septembrie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1147 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Halal salarizare a functionarilor - in atentia liderilor de sindicat Marica si Oprescu

Desi se lauda ca a 'tras' din greu pentru a mari coeficientul celor cu studii superioare iata ce anomalii are acest proiect de lege: La anexa III/2 la functii de executie la nr.36 un inspector, expert asistent treapta 3 va avea la baza 1.85 iar pentru vechime maxima de peste 20 ani (gradatia 5) va avea 2.10 pe cand la studii medii un referent superior treapta 2 de salarizare (poz.nr.49) are la baza 1.65 (cu 0.20 mai putin fata de inspector) iar pentru vechime maxima (gradatia 5-tot peste 20 ani de munca) va avea 2.15 (ajungand cu 0.05 mai mult ca acel amarat de inspector) Despre ce corelatii vorbim dl. Marica? Si exemplele privind anomaliile pot continua in aceasta anexa... Sper ca sindicatele sa sesizeze macar ele multitudinea de anomalii si sa prezinte situatia parlamentarilor...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor